Mankkaan Eräsusien 30-vuotislippukuntaretki 11.–13.10.2024

Briefly in English here.

Lähde mukaan juhlistamaan Eräsusien 30. toimintavuotta lippukuntaretkelle!

Retki järjestetään 11.–13.10.2024 Urhola-partiokämpällä Kavalahdessa (Björnvikintie 109, 10230 Inkoon as.). Kuljemme menomatkat perjantaina ja lauantaina bussilla, paluu sunnuntaina kimppakyydeillä.

Sudenpennut retkeilevät lauantaista sunnuntaihin. He lähtevät kololta bussilla 12.10. klo 10.00. Olethan paikalla jo 9.45. Muut lippukuntalaiset lähtevät retkelle perjantaina 11.10. kololta bussilla klo 18.00. Olethan paikalla jo 17.45. Paluumatkalle lähdetään Kavalahdesta 13.10. klo 14.00 kimppakyydeillä.

Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan auttamaan retken järjestelyissä. Sekä partiolaiselle että huoltajalle tarvitaan oma ilmoittautuminen. Voitte ilmoittautua saman linkin kautta, ja ilmoittaa lisätiedoissa jos olet paikalla poikkeavan ajan (esimerkiksi vain yhden päivän). Huoltajan, joka ei ole partion jäsen, ilmoittautuminen tehdään “Jos et ole partiolainen” -kohdasta.

Lippukunnan 30-vuotisjuhla sunnuntaina 13.10.

Tervetuloa juhlistamaan 30-vuotiasta lippukuntaamme sunnuntaina 13.10. klo 11-14. Ohjelmassa lounas ja kahvit, perheen kanssa tehtäviä partioaktiviteetteja sekä mm. ansiomerkkien jakoa. Lounas on tarjolla klo 11. Juhla loppuu klo 14 mennessä. Juhlan jälkeen lähdemme kotiin kimppakyydeillä.

Ilmoittaudu retkelle 7.10.2024 mennessä Kuksassa: https://kuksaan.fi/73612 

Ilmoitathan ilmoittautumislomakkeella, kuinka monta henkilöä perheestänne osallistuu juhlaan sunnuntaina (ilmoita myös mahdollisista allergioita ja erityisruokavalioista).

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu tai ilmoitat lastasi partiotapahtumaan ensimmäistä kertaa, katso ohjeet Asiointipalveluun rekisteröitymisestä: https://erasudet.fi/jasenrekisteri/ (erityisesti ensimmäistä kertaa Asiointipalvelua käyttävät). Jos tämänkään jälkeen ilmoittautuminen ei onnistu, olethan yhteydessä jäsenrekisterihoitajaamme: jasenrekisteri@erasudet.fi

Retki on maksuton viime vuoden menestyksekkään adventtikalenterimyynnin ansiosta.

Mukaan tarvitset ainakin: partiohuivi, makuupussi, makuualusta, ruokailuvälineet (muovinen syvä lautanen/pakasterasia, muki ja lusikka), säänmukaiset vaatteet, sadevarusteet, taskulamppu, hygieniatavarat ja muistiinpanovälineet. Lisäksi puukon ja kompassin voi ottaa mukaan, mikäli sinulla on sellaiset. Suurin osa ajasta ollaan ulkona ja lokakuussa on jo viileää,  joten varauduthan säänmukaisesti ja riittävällä määrällä vaihtovaatteita.

Halutessasi voit ottaa mukaan pienen määrän karkkia tai muuta herkkua (max 150 g). Muuta omaa evästä retkelle ei pidä ottaa. Jokainen osallistuja saa vatsansa täyteen retkiruuasta, ja omat eväät ovat viime retkillä aiheuttaneet paljon sotkua ja eripuraa.

Huom! Sudenpennut nukkuvat sisätiloissa. Muut nukkuvat ensimmäisen yön sisällä ja toisen yön ulkona teltoissa (tarvittaessa kamiinalämmitys).

Oman kännykän saa ottaa retkelle mukaan, mutta kännykkä pidetään omassa rinkassa. Kännykkää saa käyttää illalla tunnin ajan klo 20-21, jonka aikana saa soittaa ja viestitellä kotiin päin. Muina aikoina retkelle voi viestiä ottamalla yhteyttä johtajiin, ensisijaisesti retkenjohtajaan. Koti-ikävän iskiessä asiasta keskustellaan ensin johtajan kanssa ja sovitaan yhdessä mitä tehdään.

Nähdään retkellä!

Heidi, Katariina ja muut johtajat

Lisätietoja ennen retkeä:
Katariina Kuusisto, +358 44 556 5591, katariina.kuusisto@erasudet.fi

Retkenjohtajan yhteystiedot retken aikana
Heidi Aarnio, +358 45 112 7664, heidi.aarnio@erasudet.fi