Maksut ja talousasiat

Kulukorvausohjeet ja rahankäytön linjaukset löytyvät kohdasta Johtajille → Talousohje

Partiotapahtumiin osallistumisesta peritään pieniä maksuja. Esimerkiksi retket maksavat yleensä 5–20€ ja leirit 50–200€. Osallistumismaksu näkyy tapahtuman markkinoinnissa ja ilmoittautumislomakkeella.

Osallistumismaksut

Lippukunta perii osallistumismaksuja tapahtumista pääsääntöisesti sähköpostitse osallistujan huoltajalta. Sisarusten maksut niputetaan yleensä samaan laskuun.

Lasku tulee sähköpostilla ja sen yhteydessä näkyy aina viimeisimmät veloitukset sekä mahdollisesti etukäteen maksetut saldot.

Lippukunnalle on myös mahdollista maksaa ylimääräisiä osallistumismaksuja etukäteen. Niitä käytetään retkien ja leirien maksuihin, kun osallistumisia kertyy. Pyydettäessä (esim. jäsenen eroamisen yhteydessä) etukäteen maksetut varat myös palautetaan. Näin on mahdollista maksaa kerralla enemmän, esim. 50 euroa, eikä jokaista kympin retkeä varten tarvitse käydä verkkopankissa.

Omaa etukäteen maksettua saldoaan voi tiedustella sähköpostitse ville.vuorenmaa@erasudet.fi.

Avustukset

Lippukunnalla on käytössä yleinen stipendijärjestelmä osallistumismaksuihin. Tarkoituksena on mahdollistaa kaikille osallistuminen partiotapahtumiin. Tukea voi hakea kuka vain mihin tapahtumaan vain.

Taloudenhoitaja

Jos sinulla on kysyttävää raha-asioista, ota yhteyttä taloudenhoitajaan.

taloudenhoitaja@erasudet.fi

Laskutusosoite

taloudenhoitaja@erasudet.fi

tai

Mankkaan Eräsudet ry
c/o Timo Vuorenmaa
Sepontie 1 R
02130 Espoo