Maksut ja talousasiat

Kulukorvausohjeet ja rahankäytön linjaukset löytyvät kohdasta Johtajille → Talousohje

Partiotapahtumiin osallistumisesta peritään pieniä maksuja. Esimerkiksi retket maksavat yleensä 5–20 € ja leirit 50–200 €. Osallistumismaksu näkyy tapahtuman markkinoinnissa ja ilmoittautumislomakkeella.

Retkimaksutili

Lippukunta vähentää retkien, kurssien ja leirien osallistumismaksut retkimaksutililtäsi. Jos et ole ladannut maksutilille saldoa etukäteen, saat laskun tapahtuman jälkeen sähköpostitse. Pidä siis huoli, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla jäsenrekisterissä. Muuten joudumme lähettämään muistutuskirjeen, mikä aiheuttaa lisää töitä vapaaehtoisperiaatteella toimivalle taloushallinnolle.

Jos osallistut retkille usein, voit maksaa useita tapahtumia etukäteen siirtämällä haluamasi summan, esimerkiksi 50 €, retkimaksutilille. Voit tarkastaa tilisi tapahtumat alla olevan lomakkeen avulla. Huom! Pankkitilin tapahtumat eivät päivity reaaliajassa, joten ei ole syytä huoleen, vaikka tilille maksettu summa ei ilmesty heti näkyviin.

Retkimaksutilin maksutiedot

IBAN: FI33 5720 2320 2127 92
BIC: OKOYFIHH
Saaja: Mankkaan Eräsudet

Käytä maksaessa henkilö-/sisaruskohtaista viitenumeroa, jonka voit tarkistaa täältä.

Jäsennumero hukassa? Voit tarkastaa jäsennumeron jäsenrekisteristä tai edellisestä jäsenmaksulaskustasi. Tarvittaessa apua saa myös osoitteesta jasenrekisteri@erasudet.fi.

Retkimaksutilillä on mahdollista yhdistää sisarusten maksut saman tilin alle. Maksujen ”niputtamisen” saat käyttöön ilmoittamalla taloudenhoitajalle sähköpostitse yhdistettävien sisarusten nimet (yhteystiedot alla).

Avustukset

Lippukunnalla on käytössä yleinen stipendijärjestelmä osallistumismaksuihin. Tarkoituksena on mahdollistaa kaikille osallistuminen partiotapahtumiin. Tukea voi hakea kuka vain mihin tapahtumaan vain.

Taloudenhoitaja

Jos sinulla on kysyttävää raha-asioista, ota yhteyttä taloudenhoitajaan.

Juuso Heikkilä
taloudenhoitaja@erasudet.fi

Laskutusosoite

taloudenhoitaja@erasudet.fi

tai

Mankkaan Eräsudet ry
c/o Juuso Heikkilä
Taavinharju 10 A 1
02180 Espoo