Toimintaa yli 15-vuotiaille ja aikuisille

Mankkaan Eräsusissa on aktiivista toimintaa johtajaikäisille, eli kaikille samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Vuosittain on muutamia tarkemmin organisoituja retkiä, ja lisäksi tavoitteena on, että kuka tahansa voi järjestää matalalla kynnyksellä yhteisiä aktiviteetteja – esimerkiksi pyytää seuraa sieniretkelle tai iltarasteille.

Lisäksi yli 15-vuotiaat ovat tervetulleita koko lippukunnan yhteisiin tapahtumiin – usein järjestelytehtävissä, mutta samalla pääsee tietysti itse retkeilemään ja pitämään hauskaa.

Eräsusissa ei tällä hetkellä ole erillistä ”aikuisten ryhmää” yli 22-vuotiaille, vaan kaikki johtajiston toiminta on avointa lippukunnan kaikille yli 15-vuotiaille. Johtajistossa ja tapahtumissa on mukana niin samoajia, vaeltajia kuin aikuisiakin.

Lue myös: Etsimme akeloita eli ryhmänjohtajia sudenpennuille

Seuraavia tapahtumia

  • Johtajiston Pizzafest 4.9. (lisätietoa myöhemmin)
  • Koko lippukunnan yhteinen retki 7.-9.10. (lisätietoa myöhemmin)
  • Syyskokous 9.10. lippukuntaretken yhteydessä
  • Johtisretki (=johtajiston retki) tammikuussa 2023

Mukaan toimintaan?

Mukaan lippukunnan johtajiston tapahtumiin ovat tervetulleita aivan kaikki 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat, eikä sinulla tarvitse olla erillistä vapaaehtoistehtävää tällä hetkellä.

Jos et vielä ole lippukunnan jäsen, olet lämpimästi tervetullut mukaan tutustumaan! Partiovakuutuksen puitteissa voit osallistua mukaan 2-3 kertaa ilman jäsenyyttä, sen jälkeen voimme kertoa lisää lippukunnan jäseneksi liittymisestä.

Jos haluat mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä: erasudet@erasudet.fi

Yhteisiä aktiviteetteja suunnitellaan sähköpostissa ja WhatsApp-ryhmässä.

PS. Mikä johtaja tai johtajaikäinen? Partiossa ei puhuta ryhmien ohjaajista tai vetäjistä, vaan ryhmänjohtajista. Vastaavasti käytännössä lippukunnan kaikkiin yli 15-vuotiaisiin nuoriin ja aikuisiin viitataan usein termillä johtajat tai johtajisto, eikä se kerro sen ihmeellisemmästä asemasta yhteisössä. Älä siis anna termin hämätä – tervetuloa mukaan toimintaan! 🙂