Liity partioon

Partioon voivat liittyä kaikki ekaluokkalaiset ja sitä vanhemmat. 7-vuotiaiden partiotaival alkaa sudenpentuna, mutta tietenkin mukaan voi liittyä tämän jälkeenkin, minkä ikäisenä tahansa! Toinen suosittu vaihe liittyä on noin 9–10-vuotiaana suoraan seikkailijaksi.

Mankkaan Eräsudet aloittavat uudet ryhmät ja ottavat uusia jäseniä syksyisin, muutama viikko koulujen alun jälkeen. Tällöin järjestämme yleensä ilmoittautumistilaisuuden, jossa voi kysellä partiotoiminnasta ja liittyä mukaan.

Mukaan voi kuitenkin hyvin liittyä myös mihin aikaan tahansa vuodesta. Vaikka ryhmät olisivat syksyllä täynnä, vapautuu vuoden mittaan yleensä muutamia vapaita paikkoja. Aikuisille on tilaa läpi vuoden, eli kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä.

Kustannukset

Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on vuodessa noin 60 euroa. Maksu kattaa mm. vakuutuksen ja kotiin tulevan Partio-lehden. Sen lisäksi lippukuntamme jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Retkistä ja muista tapahtumista saatamme periä osallistumismaksua syntyneiden kulujen mukaisesti.

Liittyminen

Voit ilmoittautua jonoon alla olevalla lomakkeella. Mikäli sopivaa ryhmää ei tällä hetkellä olisikaan, kannattaa tiedustella tulevia ryhmiä! Yhteystiedot löytyvät täältä. Esimerkiksi lippukunnanjohtaja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin, jos jokin jäi mietityttämään.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan täällä: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999034