Helmi-talvileiri tulee taas!

Eikö hiihtolomalle ole vielä tekemistä? Lähde mukaan ensi vuoden siisteimmälle talvileirille yhdessä kavereitten kanssa tai ihan yksin! Siellä tutustut takuuvarmasti uusiin tyypeihin. Helmi järjestetään vain kahden vuoden välein, joten tätä tilaIsuutta ei kannata missata!

Lippukuntamme Mankkaan Eräsudet osallistuu pääkaupunkiseudun partiolaisten yhteiselle talvileiri Helmelle, joka järjestetään hiihtolomalla 21.-25.2.2017 (sudenpennut 23.-25.2.). Leiri järjestetään Nurmijärven Kiljavalla partiolaisten leirikeskuksen yhteydessä. Ilmoittautuminen on jo auennut ja jatkuu 31.12.asti! Ilmoittautumaan pääset osoitteessa http://päpa.fi/ilmoittaudu-helmelle.

Leirin hinta on kokoaikaisille leireilijöille 100 euroa ja sudenpennuille 60 euroa ja sisältää viikon leiriohjelman lisäksi täyden ylläpidon kuljetuksineen. Leirimaksuun on mahdollista anoa vapautusta Pääkaupunkiseudun Partiolaisten stipendirahastosta.

Helmi on partioleiri, jolla nukutaan kaminalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa. Päivisin leirillä tehdään partiomaisia talviaktiviteetteja sekä pidetään hauskaa uusien ja vanhojen partiokavereiden kanssa. Helmi on erinomainen mahdollisuus kokeilla talvileireilyä myös ensimmäistä kertaa. Leirillä kokeneemmat talvieräilijät auttavat kokemattomampia ja jokainen pääsee oppimaan jotain uutta.

”Eihän mulla edes ole talvimakuupussia?” Tämän takia ei kannata jättää Helmeä väliin, sillä talvimakuupussia tai muita erikoisvarusteita et tarvitse. Pärjäät hyvin hieman huonommallakin makuupussilla, koska kaminateltassa on lämmin. Sen lisäksi normaalit talviulkovaatteet riittävät mainiosti. Jos kuitenkin esimerkiksi rinkka tai makuupussi puuttuu, on niitä mahdollista saada lainaan.

Lisätietoa leiristä löydät tämän linkin takaa löytyvästä ensimmäisestä leirikirjeestä, lippukuntasi yhteyshenkilöltä (antti.vuorenmaa@erasudet.fi) sekä leirin nettisivuilta: http://päpa.fi/helmi2017.