Mankkaan Eräsusien jäsenkirje 1/2018

Hei,

Tässä kirjeessä on lyhyesti kerrottu kevään 2018 tärkeimmistä partiotapahtumista, jotka kannattaa ehdottomasti laittaa kalenteriin. Lisäksi kirjeessä on lippukunnan muita kuulumisia ja tiedotettavia asioita
Mikäli jokin asia jää epäselväksi, älkää epäröikö kysyä lisätietoja! Myös palaute lippukunnan tiedotuksesta ja toiminnasta on aina tervetullutta.

Hienoa partiovuotta 2018!

Lippukunnan hallituksen puolesta,

Ville Vuorenmaa                                         Emil Lehmonen
Lippukunnan johtaja                                 Ohjelmajohtaja
ville.vuorenmaa@erasudet.fi                   emil.lehmonen@erasudet.fi

TULEVAT TAPAHTUMAT

Partioviikon ohjelmaa 23.-29.4
Lippukunnan oma Yrjönpäiväjuhla keskiviikkona 25.4.
Partiotaitokisa Törmä tarpojille lauantaina 28.4. Ryhmänjohtaja tiedottaa, meneekö ryhmä tapahtumaan.
SuperSupe-tapahtuma sudenpennuille sunnuntaina 29.4. Ryhmänjohtaja tiedottaa, meneekö ryhmä tapahtumaan.

Lippukuntaretki 4.-6.5.
Vantaan Kuusituvalla kokoontuu koko lippukunta retken merkeissä, jossa tiivistyy hauskuus ja uuden oppiminen – uusia kavereita unohtamatta! Sudenpennut ovat retkellä pe-la ja muut koko viikonlopun ajan. Retkestä kuulet lisää myöhemmin keväällä, mutta jo nyt voi tarvittaessa olla yhteydessä retkenjohtaja Saku Laakkoseen (saku.laakkonen@erasudet.fi tai 0452629083)

Kliffa 23.-31.7.
Kliffalla koet yhdessä enemmän uutta!
Kliffa on Pääkaupunkiseudunpartiolaisten järjestämä kesäleiri, jonne on tulossa n. 4000 partiolaista. Luvassa on mahtavaa ohjelmaa ja runsaasti uusia ystäviä. Sudenpennut pääsevät leirille 23.-26.7, seikkailijat sekä tarpojat 23.-30.7. ja muut 23.-31.7. Ilmoittautuminen on käynnissä 5.3. asti, ohjeet ilmoittautumiseen: www.kliffa2018.fi/ilmoittautuminen ja se päättyy 5.3., joten käythän ilmoittamassa itsesi mukaan!

Kliffan ennakkoilta
Jos leirille osallistuminen mietityttää, pidämme vanhempainillan leiriin liittyen (erityisesti ensikertaa leireilevien partiolaisten vanhemmille), jonka jälkeen ehtii vielä ilmoittaa lapsensa leirille. Vanhempainilta järjestetään tiistaina 13.2. klo 18 Tapiolan nuoristotilalla (Tapiontori 3 A), tervetuloa mukaan

UUTISIA

MES-tuotteita mahdollista ostaa!
Osoitteesta https://printmotor.com/erasudet on mahdollista ostaa mm. Mankkaan Eräsusien logolla varustettuja huppareita. Käy hankkimassa omasi!

Etsimme uutta taloudenhoitajaa
Lippukunta etsii uutta taloudenhoitajaa maksamaan laskut ja laatimaan kirjanpidon. Tehtävä sopii hyvin myös vanhemmille eikä aiempaa kokemusta partiosta tai kirjanpidosta vaadita. Pesti ei edellytä myöskään osallistumista lippukunnan hallituksen toimintaan.
Lippukuntamme taloudenhoito on ollut pitkään hyvällä mallilla ja tukea on saatavilla. Haemme seuraajaa, koska nykyinen taloudenhoitaja Juuso on lähdössä varusmiespalvelukseen kesällä 2018. Lisätietoja: ville.vuorenmaa@erasudet.fi, 0505620613

Avustukset
Lippukunnalla on käytössä yleinen stipendijärjestelmä osallistumismaksuihin. Tarkoituksena on mahdollistaa kaikille osallistuminen partiotapahtumiin. Tukea voi hakea kuka vain mihin tapahtumaan vain. Linkki avustushakemukseen löytyy nettisivuiltamme www.erasudet.fi