Sudenpentujen ja seikkailijoiden päiväretki 3.3.2019

Sunnuntaina 3.3 järjestetään Mankkaan Eräsusien Shamaanin taikaruoka -päiväretki kaikille sudenpennuille ja seikkailijoille! Retki alkaa kello 13 Leirikeskus Kattilaniemessä Nuuksiossa ja lähtö retkelle tapahtuu vanhempien kyydeillä. Halutessasi voit joko tulla 12:30 Mankkaan Makasiinin parkkipaikalle, josta ajamme yhdessä retkelle, tai tulla suoraan kello 13:00 Kattilaniemelle. Retken aikana ruokaillaan ja arvioitu loppumisajankohta on n. kello 17:30.

Mukaan tarvitset säänmukaisen varustuksen, ruokailuvälineet, istuinalustan ja vesipullon. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa viimeistään torstaina 28.2.: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=25918

Mahdollisissa kysymyksissä retkeen liittyen, olethan yhteydessä retkenjohtajaan:
Tiia Nylén
0404196263
tiia.nylen@gmail.com

Retkellä nähdään!