Tammenterho 28.7.-3.8.2019

Tammen eli Tapiolan ja Matinkylän–Olarin alueen lippukuntien alueen ensimmäinen yhteinen leiri Tammenterho on täällä!

Kelotytöt, Kelovartijat, Laajalahden Eräveikot, Leppäpirkot,  Mankkaan Eräsudet, Merimetsot ja Olarin Eräkotkat — Wild Eagles lähtevät yhdessä leireilemään Saimaan rannalle Hepohiekkaan 28.7.-3.8.2019. Just sut on kutsuttu mukaan!

Leiriaika on su 28.7. – la 3.8. Sudenpentujen leiri alkaa keskiviikkona 31.7.2019 ja päättyy samaan aikaan muiden kanssa. Leirille kuljetaan yhdessä bussilla. Lisätietoa lähdön aikatauluista ja lähtöpaikasta lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Leirin hinta on seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille 90 euroa ja sudenpennuille 70 euroa. Perustellusta syystä (opiskelija, sisarusalennus, työttömyys jne.) leirimaksusta voidaan myöntää alennusta. Vapaamuotoiset alennushakemukset vaeltajia ja aikuisia lukuunottamatta jätetään MES:n lippukunnanjohtajalle Anna Vuorenmaalle (anna.vuorenmaa@erasudet.fi) 5.5. mennessä. Vaeltajien ja aikuisten alennushakemukset jätetään leirinjohtaja Timo Muttoselle (timo.muttonen@partio.fi) ennen ilmoittautumisen päättymistä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisina ja päätöksistä tiedotetaan ennen laskutuksen alkamista.

Leirin ilmoittautuminen on nyt auki Kuksassa ja päättyy 15.5. Linkki ilmoittautumislomakkeelle: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=25895 Kaikki leiriä koskevat tiedotteet lähetetään Kuksassa ilmoitettuun sähköpostiin. Nyt on siis aika tarkistaa, että partioID:n tai huoltajaID:n salasana on muistissa ja tiedot jäsenrekisterissä ajantasalla. Apua Kuksa-ongelmiin saa MES:n jäsenrekisterinhoitajalta Alexilta (alex.virtanen@erasudet.fi). Jotkut MES:n ryhmät vaihtavat ikäkautta kevätkauden jälkeen, joten jos et ole varma mihin ikäkauteen ilmoittaudut, varmista ryhmänjohtajaltasi ennen ilmoittautumista!

Jos leiristä tai ilmoittautumisesta herää kysymyksiä, ole yhteydessä MES:n Tammenterho-yhteyshenkilöön Emiliin: emil.lehmonen@erasudet.fi

Seuraa Tammenterhoa ja kuule leirin uutiset ensimmäisenä:
Facebook: fb.me/tammenterholeiri
Instagram: @tammenterholeiri

Information about the camp in English: The Acorn 2019