Mankkaan Eräsusien jäsenkirje 3/2019

Hei,

Tässä kirjeessä on lyhyesti kerrottu syksyn tärkeimmistä partiotapahtumista, jotka kannattaa merkitä kalenteriin. Lisäksi viestin lopussa on hieman lippukunnan yleisiä kuulumisia tiedoksi kaikille.
Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, älkää epäröikö kysyä lisätietoja! Lisäksi palaute lippukunnan tiedotuksesta ja toiminnasta on aina tervetullutta.

Kivaa partiosyksyä 2019 kaikille!

Lippukunnan hallituksen puolesta,
Anna Vuorenmaa
Lippukunnanjohtaja
anna.vuorenmaa@erasudet.fi

TULEVAT TAPAHTUMAT
Lisätietoja kaikista tapahtumista seuraa myöhemmin syksyllä kokouksissa, sähköpostitse ja lippukunnan verkkosivuilla. Merkkaa tapahtumat kalenteriin!

Kokoukset alkavat 19.-25.8.
Syksyn partiokokoukset alkavat viikolla 34. Ryhmien kokousajat löytyvät osoitteesta erasudet.fi/ryhmat.

Sudenpentujen ja seikkailijoiden päiväretki 14.9.
Sudenpentujen ja seikkailijoiden oma päiväretki järjestetään lauantaina 14.9. Lisätietoja retkestä tulee lähempänä tapahtumaa, merkkaa päivä kalenteriisi!

Lippukuntaretki 15.-17.11.
Marraskuussa järjestetään lippukuntaretki Alakämpällä, Kiljavalla. Sudenpennut retkeilevät 16.–17.11. Tapahtumasta kerrotaan tarkempia tietoja myöhemmin – seuraa lippukunnan tiedotuskanavia!

Joulujuhla 16.12.
Lippukunta järjestää perinteisen joulujuhlan maanantaina 16.12. klo 18. Tapahtumasta tulee lisätietoja myöhemmin.

Kokoukset päättyvät 9.–15.12.
Syksyn kokoukset päättyvät viikolla 50. Joidenkin ryhmien aikataulu saattaa olla poikkeuksellinen. Ryhmänjohtajat tiedottavat näistä poikkeuksista niille ryhmille, joita se koskee.

Kesäleiri Väiski 2020
Kesällä 2020 leireillään espoolaisten ja kaunaislaisten partiolaisten perinteisellä Väiski- leirillä. Väiskin ajankohta on 29.7.–5.8.2020.

UUTISIA

Neljä Mannerheim-soljen saajaa
Yrjönpäiväjuhlassa 23.4. luovutettiin II luokan Mannerheim-solki Antti Vuorenmaalle ja I luokan Mannerheim-solki Ville Vuorenmaalle sekä kesän partioleireillä II luokan Mannerheim-soljet Petrina Miettiselle ja Tuukka Lehtiselle osoituksena siitä, että he ovat omaksuneet partioaatteen erinomaisesti ja toteuttavat sitä elämässään. Suomen Partiolaisten ensimmäinen kunniapartiolainen, silloinen ratsuväenkenraali C. G. E. Mannerheim perusti Mannerheim-soljen ja luovutti sen jaettavaksi 15.2.1920.

Saatavilla eräsusihuppareita ja -kangaskasseja
Mankkaan Eräsusien kannatustuotteita on saatavilla jäsentuotekaupassa. Katso lisätietoja osoitteesta https://printmotor.com/erasudet.

Seuraa eräsusien menoa sosiaalisessa mediassa!
Instagram: @erasudet
Facebook: Mankkaan Eräsudet

(Sudenpentu, seikkailija, mikä se nyt oli? Tarkista lapsesi ryhmän ikäkausi osoitteesta www.erasudet.fi/ryhmat.)