Mankkaan Eräsusien syysretki 14.11.2020

Eräsusien syysretki järjestetään 14.11. Pirttimäen ulkoilualueella. Retken ohjelma toteutetaan ikäkausittain, jotta minimoimme ylimääräiset ihmiskontaktit.

Tärkeää: Ethän tule edes lieväoireisena retkelle tai viikkokokouksiin!

Sudenpennut ja seikkailijat (Ketunpennut, Rotat, Oravat, Cityketut, Susikoirat, Alumiiniankat ja Ketut)
Sudenpennuilla ja seikkailijoilla on ohjelmassa rastirata, jossa päästään muun muassa harjoittelemaan perinteisiä erätaitoja ja tekemään päivän hyvä työ. Porrastamme ryhmien aloittamista, joten retki alkaa klo 13-14 välillä ja päättyy 16.30-17.30 välillä. Ryhmänjohtajat ilmoittavat retkiviikon alussa ryhmälleen tarkan aloitusajan.

Retkellä on tarjolla vain välipala, joten lounas kannattaa syödä ennen retkeä. Meno- ja paluukyydit hoidetaan kimppakyyteinä vanhempien avulla. Ryhmänjohtajat ovat kimppakyydeistä omiin ryhmiinsä yhteydessä.

Mukaan tarvitset: partiohuivi, puukko, ruokailuvälineet, juomapullo, istuinalusta, lämmintä vaatetta (olemme koko ajan ulkona)

Tarpojat (Kameleontit, Matoalpakat ja Karhut)
Tarpojille on ohjelmassa nuotioaktiviteetteja Luukissa. Tapaamme klo 11 Luukin ulkoilumajalla ja lopetamme samaan paikkaan klo 14. Päivän aikana tarpojat pääsevät valmistamaan nuotiolla lounasta ja harjoittelemaan nuotion sytyttämistä.

Meno- ja paluukyydit hoidetaan kimppakyyteinä vanhempien avulla. Ryhmänjohtajat ovat kimppakyydeistä omiin ryhmiinsä yhteydessä.

Mukaan tarvitset: partiohuivi, puukko, ruokailuvälineet, juomapullo, istuinalusta, lämmintä vaatetta (olemme koko ajan ulkona)

Ilmoittaudu retkelle 8.11.2020 mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/38394
Retki on maksuton.

Lisätietoja saat retkenjohtajalta:
Leo Müller
leo.muller@erasudet.fi
puh. 044 331 5109