Mankkaan Eräsusien loppuvuoden toiminta

Perjantaina 27.11. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset päivitti ohjeistustaan turvallisen partiotoiminnan järjestämiseksi pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän lehdistötilaisuuden pohjalta. Suurimpana muutoksena kaikki kasvokkain tapahtuva partiotoiminta menee tauolle maanantaista 30.11. alkaen. Mankkaan Eräsudet aikoo noudattaa ohjeistusta ja kaikki loppuvuoden viikkokokoukset järjestetään etämuotoisena. Ryhmänjohtajia on neuvottu etäkokousten järjestämisessä. Etäkokousten lisäksi Eräsusien joulujuhla järjestetään livelähetyksenä maanantaina 14.12.

Partiolaisten adventtikalenterimyynti on myös päättynyt, kun eilen avattiin ensimmäinen luukku. Tärkeää tietoa kaikille: myymättömät kalenterit pitää palauttaa sekä kalenterimyynnistä saadut rahat pitää tilittää lippukunnalle 3.12. mennessä. Rahat voi maksaa tilille (FI65 5721 1520 1207 62, viestiksi myyjän nimi ja ryhmä) tai MobilePaylla numeroon 72121 (viestiksi myyjän nimi ja ryhmä). Myymättömät kalenterit voi palauttaa kololle ke 2.12. klo 19-20 tai to 3.12. klo 18-19.30.

Eräsusien hallitus seuraa alueellisia PäPan ohjeistuksia ja odotamme, että pääsemme jatkamaan viikkokokouksia normaaliin tapaan 11.1.2021 lähtien. Tiedotamme asiasta vielä erikseen tammikuun alussa.

Rauhallista ja turvallista alkavaa talvea toivottaa,
Mankkaan Eräsusien hallitus