Mankkaan Eräsusien jäsenkirje 1/2021

Kokosimme Mankkaan Eräsusien vuoden 2021 ensimmäiseen jäsenkirjeeseen kevään tärkeimmät asiat ja tapahtumat, jotka kannattaa merkitä kalenteriin jo nyt. Lisätietoja tapahtumista tulee viikottaisissa partiokokouksissa sekä lippukunnan nettisivuille www.erasudet.fi.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, älkää epäröikö kysyä lisätietoja! Lisäksi palaute lippukunnan tiedotuksesta ja toiminnasta on aina tervetullutta.

Mukavaa partiokevättä 2021!

Lippukunnan hallituksen puolesta,
Ilkka Lappeteläinen
Lippukunnanjohtaja
ilkka.lappetelainen@erasudet.fi

TULEVAT TAPAHTUMAT

Ethän tule tapahtumiin tai viikkokokouksiin kipeänä tai edes lieväoireisena. Seuraamme yleisiä koronaohjeistuksia ja reagoimme niihin tarvittaessa. Tapahtumissa ja viikkokokouksissa pidetään huolta käsihygieniasta ja ryhmänjohtajia on ohjeistettu jättämään pois mm. leikit, joissa on paljon kontaktia muiden kanssa.

Viikkokokoukset jatkuvat 11.–17.1.
Kevään partiokokoukset alkavat viikolla 2. Ryhmien kokousajat löytyvät osoitteesta erasudet.fi/ryhmat. Seuraamme yleisiä koronaohjeistuksia ja tiedotamme tarvittaessa viikkokokousten muutoksista sähköpostise jäseniä ja huoltajia.

Lippukuntaretki 26.–28.3.
Maaliskuussa järjestetään lippukuntaretki partiokämppä Peurantuvalla, Nummelassa. Retkikirje ja ohjeet ilmoittautumiseen lähetetään lähempänä tapahtumaa sähköpostitse.

Yrjönpäiväjuhla 22.4.
Partioviikon torstaina 22.4. järjestetään perinteinen Yrjönpäiväjuhla lippukuntalaisille ja heidän perheilleen. Tilaisuudessa on hauskaa yhteisohjelmaa kaikille, ja lisäksi lippukunnan uudet jäsenet antavat partiolupauksensa. Tervetuloa!

Kokoukset päättyvät 24.–30.5.
Kevään kokoukset päättyvät viikolla 21. Joidenkin ryhmien aikataulu saattaa olla poikkeuksellinen. Ryhmänjohtajat tiedottavat näistä poikkeuksista niille ryhmille, joita se koskee.

Väiski 2021 -kesäleiri 21.–28.7.
Mankkaan Eräsudet osallistuu kesällä Espoon Partiotuki ry:n kesäleirille Väiskille 21.–28.7. Sudenpennut leireilevät 22.–25.7. ja seikkailijat 21.–25.7. Leiri järjestetään Hangon Syndalenissa. Lähetämme lisätietoja leiristä ja ilmoittautumisesta sähköpostitse ennen ilmoittautumista ja kevään aikana. Tietoa leiristä löytyy jo nyt täältä: väiski.fi

(Sudenpentu, seikkailija, mikä se nyt oli? Tarkista lapsesi ryhmän ikäkausi osoitteesta www.erasudet.fi/ryhmat.)

Huoltaja, ovatko yhteystietosi ajan tasalla jäsenrekisterissä?
Käytämme sähköpostia ensisijaisena tiedotuskanavana huoltajille, joten tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissä: asiointi.partio.fi. Apua jäsenrekisteriongelmiin: erasudet.fi/jasenrekisteri ja jäsenrekisterinhoitaja Alex: jasenrekisteri@erasudet.fi.

English version here