Eräsusien Yrjönpäiväjuhla 22.4. klo 18

Valtakunnallista Partioviikkoa vietetään 19.–25.4.2021. Partioviikolla on perinteisesti vietetty lippukunnan Yrjönpäiväjuhlaa, joka tänä vuonna toteutetaan etänä. 

Tervetuloa Mankkaan Eräsusien Yrjönpäiväjuhlaan torstaina 22.4.2021 klo 18. Juhla toteutetaan tänä vuonna etätapahtumana koronapandemian takia. Juhla lähetetään suorana livelähetyksenä ja kestää noin tunnin. Ohjelmassa on mm. ansiomerkkien jakoa ja kaikkia osallistavaa yhteisohjelmaa.

Linkki lähetykseen lähetetään kaikille lippukuntalaisille ja heidän huoltajilleen torstaina 22.4. ennen juhlaa sähköpostitse sekä jaetaan lippukunnan nettisivuilla (erasudet.fi), Instagram-tilille (@erasudet) ja Facebook-sivulla (Mankkaan Eräsudet). Lämpimästi tervetuloa seuraamaan livelähetystä!

Yrjönpäiväjuhlaan voi jokainen valmistautua tekemällä Eräsusien partioseikkailun tehtäviä! Tehtäviä voi suorittaa yksin tai yhdessä, aktiviteetit ovat sopivaa ohjelmaa esimerkiksi koko perheen kanssa yhdessä tehtäväksi. Yrjönpäiväjuhlassa palkitaan kolme eniten pisteitä keränneitä, mutta tehtäviä voi suorittaa 31.5. asti. Ohjeet partioseikkailuun löytyvät täältä: erasudet.fi/partioseikkailu

Terveisin,
Ilkka, Emil, Ville, Anna, Antti, Juuso, Leo, Atte ja Anni
Lippukunnan hallitus