Mankkaan Eräsusien lippukuntaretki 26.–28.11. – ilmoittaudu mukaan!

See English version here.

Tulentekoa, metsägourmeta, iltanuotioita, suunnistusta, lipunryöstöä – ja hyviä kavereita ja rentoa yhdessäoloa! Lähde mukaan pitämään hauskaa lippukuntaretkelle!

Retki järjestetään 26.–28.11.2021 Kuusitupa-partiokämpällä (Rajakoskentie 5, Vantaa). Kuljemme matkat vanhempien autokyydeillä.

Sudenpennut retkeilevät lauantaista sunnuntaihin. He lähtevät kololta lauantaina 27.11. klo 10.00. Olethan paikalla jo 9.45, niin saamme kyydit järjesteltyä. Muut lippukuntalaiset lähtevät retkelle perjantaina 26.11. kololta klo 18.00. Olethan paikalla jo 17.45, niin saamme kyydit järjesteltyä. Paluumatkalle lähdetään Kuusituvalta sunnuntaina 28.11. klo 14.00.

Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan nauttimaan syysluonnosta ja auttamaan retken järjestelyissä. Sekä partiolaiselle että huoltajalle tarvitaan oma ilmoittautuminen. Voitte ilmoittautua saman linkin kautta, ja ilmoittaa lisätiedoissa jos olet paikalla poikkeavan ajan (esimerkiksi vain yhden päivän).

Ilmoittaudu retkelle 22.11.2021 mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/43463

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu tai ilmoitat lastasi partiotapahtumaan ensimmäistä kertaa, katso täältä ohjeet Asiointipalveluun rekisteröitymisestä: https://erasudet.fi/jasenrekisteri/ (erityisesti ensimmäistä kertaa Asiointipalvelua käyttävät). Jos tämänkään jälkeen ilmoittautuminen ei onnistu, olethan yhteydessä jäsenrekisterihoitajaamme Alexiin: jasenrekisteri@erasudet.fi

Retkimaksu on 10 € sudenpennuilta ja 15 € seikkailijoilta, tarpojilta sekä samoajilta. Maksu laskutetaan sähköpostitse, jos et ole etukäteen maksanut ennakkoa lippukunnalle. Sähköpostissa on myös ohjeet ennakon maksamiseen.

Mukaan tarvitset ainakin: partiohuivi, makuupussi, makuualusta, ruokailuvälineet (muovinen syvä lautanen/pakasterasia, muki ja lusikka), säänmukaiset vaatteet, sadevarusteet, taskulamppu, hygieniatavarat ja muistiinpanovälineet. Lisäksi puukon, kompassin ja partiopaidan voi ottaa mukaan, mikäli ne sinulla jo on. Suurin osa ajasta ollaan ulkona, joten varauduthan säänmukaisesti ja riittävällä määrällä vaihtovaatteita. Halutessasi voit ottaa mukaan pienen määrän karkkia tai muuta herkkua, mutta jokainen osallistuja saa vatsansa täyteen maittavasta retkiruuasta.

Huom! Sudenpennut nukkuvat sisätiloissa. Muut nukkuvat ensimmäisen yön sisällä ja toisen yön ulkona teltoissa (tarvittaessa kamiinalämmitys).

Oman kännykän saa ottaa retkelle mukaan, mutta muistattehan, että vietämme retkellä paljon kännykätöntä aikaa eikä puhelinta tarvitse retkellä. Huoltajan on hyvä tiedostaa, että lapsi ei ole retken aikana tavoitettavissa omasta puhelimesta. Lasta kannattaa tavoitella vain johtajien kautta, ensisijaisesti ottamalla yhteyttä retkenjohtajaan. Koti-ikävän iskiessä on parasta keskustella asiasta johtajien kanssa, ja sopia yhdessä miten tehdään, eikä viestitellä ainoastaan huoltajan kanssa.

Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostilla: erasudet@erasudet.fi

Nähdään retkellä!

Terv. Anna / MES