Mankkaan Eräsusien lippukuntaretki 7.-9.10. – ilmoittaudu mukaan!

English version here

Lähde mukaan pitämään hauskaa lippukuntaretkelle! Retki järjestetään 7.-9.10.2022 Urhola-partiokämpällä (Kavalahden leirikeskus: Björnvikintie 109, 10230 Inkoo as.). Retkelle mennään vanhempien autokyydeillä ja takaisin tulemme tilausbussilla.

Sudenpennut retkeilevät lauantaista sunnuntaihin. He lähtevät kololta lauantaina 8.10. klo 10.00. Olethan paikalla jo 9.45. Muut lippukuntalaiset lähtevät retkelle perjantaina 7.10. kololta klo 18.00. Olethan paikalla jo 17.45. Sunnuntaina palaamme kololle klo 13 mennessä.

Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan nauttimaan luonnosta ja auttamaan retken järjestelyissä. Sekä partiolaiselle että huoltajalle tarvitaan oma ilmoittautuminen. Voitte ilmoittautua saman linkin kautta, ja ilmoittaa lisätiedoissa jos olette paikalla poikkeavan ajan (esimerkiksi vain yhden päivän). Ei partiossa olevan huoltajan ilmoittautuminen tehdään ”Jos et ole partiolainen” -kohdasta.

Retkimaksu on 10 € sudenpennuilta ja 15 € seikkailijoilta, tarpojilta sekä samoajilta. Maksu laskutetaan sähköpostitse.

Ilmoittaudu retkelle 2.10. mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/53402

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu tai ilmoitat lastasi partiotapahtumaan ensimmäistä kertaa, katso täältä ohjeet Asiointipalveluun rekisteröitymisestä: https://erasudet.fi/jasenrekisteri/ (erityisesti ensimmäistä kertaa Asiointipalvelua käyttävät). Jos tämänkään jälkeen ilmoittautuminen ei onnistu, olethan yhteydessä jäsenrekisterihoitajaamme Alexiin: jasenrekisteri@erasudet.fi

Mukaan tarvitset ainakin: partiohuivi, makuupussi, makuualusta, ruokailuvälineet (muovinen syvä lautanen/pakasterasia, muki ja lusikka), säänmukaiset vaatteet, sadevarusteet, taskulamppu, hygieniatavarat ja muistiinpanovälineet. Lisäksi puukon ja kompassin voi ottaa mukaan, mikäli sinulla on sellaiset. Suurin osa ajasta ollaan ulkona, joten varauduthan säänmukaisesti ja riittävällä määrällä vaihtovaatteita. Kaikki nukkuvat retkellä sisätiloissa. Halutessasi voit ottaa mukaan pienen määrän karkkia tai muuta herkkua, mutta jokainen osallistuja saa vatsansa täyteen retkiruuasta.

Oman kännykän saa ottaa retkelle mukaan, mutta muistattehan, että vietämme retkellä paljon kännykätöntä aikaa eikä puhelinta tarvitse retkellä. Huoltajan on hyvä tiedostaa, että lapsi ei ole retken aikana tavoitettavissa omasta puhelimesta. Lasta kannattaa tavoitella vain johtajien kautta, ensisijaisesti ottamalla yhteyttä retkenjohtajaan. Koti-ikävän iskiessä on parasta keskustella asiasta johtajien kanssa, ja sopia yhdessä miten tehdään, eikä viestitellä ainoastaan huoltajan kanssa.

Retkikirje osallistujille lähetetään lähempänä retkeä. Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostilla: heidi.aarnio@erasudet.fi

Nähdään retkellä!