Mankkaan Eräsusien Nahkalilja ja kevätkauden päätös 27.–28.5.2023

Tervetuloa MES:n Nahkaliljaan 27.5.2023! Samalla järjestetään perinteinen kevätkauden päätöstapahtuma.

Nahkalilja on tapahtuma, jossa haastetaan itseään kävellen 40 kilometriä vuorokauden aikana. Jo aiemmin 40 kilometriä suorittaneet voivat halutessaan lähteä koittamaan 50 tai 60 kilometrin matkaa. Lisätietoa Nahkaliljasta: https://fi.scoutwiki.org/Nahkalilja

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet yli 15-vuotiaat (esim. samoajat, aktiivijohtajat, lippukuntalaisten vanhemmat, kiinnostuneet kaverit… eli ihan kaikki!). Vaikka reitti onkin pitkä, ei Nahkaliljaan osallistuminen edellytä huippukuntoa tai koko kevään harjoittelua. Kävelykengät on hyvä ajaa sisään, mutta muuten mukaan voi lähteä monenlaisella taustalla – matkan varrella pidetään paljon lyhyempiä ja pidempiä taukoja. Reitti kävellään yhdessä eikä se ole kilpailu.

Nahkalilja järjestetään lauantaina 27. toukokuuta. Lähtö tapahtuu Mankkaan Makasiinilta aamulla klo 7-8 (tarkka aika tarkentuu myöhemmin). Reitti kulkee Espoon keskuspuiston kautta Nuuksioon ja päättyy Siikajärvelle Suositko-partiokämpälle, jossa ollaan perillä noin klo 17-19 välillä. Alusta on pääasiassa päällystämättömiä ulkoiluteitä/polkuja ja matkan varrella nähdään Espoon hienoimmat luontonähtävyydet.

Nahkaliljan päätteeksi järjestetään MES:n kevätkauden päätös, jossa hengaillaan nuotiolla, saunotaan, syödään ja palaudutaan keväästä ja kävelystä. Halukkaat voivat osallistua vain kevätkauden päätökseen ja tulla suoraan kämpälle alkuillasta (ilmoittaudu silti saman linkin kautta). Kämpällä on mahdollista yöpyä la-su ja Nahkaliljaan osallistuvien yöpymis-/maalivarusteet kuljetetaan kämpälle.

Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/57666. Ilmoittaudu viimeistään su 21.5.2023. Ne osallistujat, jotka eivät ole vielä partiolaisia, voivat ilmoittautua saman linkin kautta ja valitsemalla aluksi “Jos et ole partiolainen, täytä lomake tästä”.

Aikataulu

  • Nahkaliljan lähtö: aamulla, noin klo 7-8
  • Perillä kämpällä: noin klo 17-19
  • Kevätkauden päätöstapahtuma: klo 18 alkaen (saa tulla aikaisemminkin auttamaan järjestelyissä)
  • Tapahtuma päättyy: sunnuntaina aamupäivällä (viimeistään)

Tapahtuma on maksuton. Voit perua ilmoittautumisen ilmoittautumisajan päättymiseen 21.5. saakka Kuksassa. Jos olet ilmoittautunut ja jätät tulematta paikalle ilman perusteltua syytä, veloitamme peruutusmaksuna 20 euroa.

Lisätietoa: ville.vuorenmaa@erasudet.fi