Jäsenkirje syksy 2023

Briefly in English here

Hei! Tässä on partiolippukunta Mankkaan Eräsusien syksyn 2023 jäsenkirje. Kokosimme tähän syksyn tärkeimmät asiat ja tapahtumat, jotka kannattaa merkitä kalenteriin jo nyt. Lisätietoja tapahtumista tulee viikottaisissa partiokokouksissa sekä lippukunnan nettisivuille www.erasudet.fi.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, älkää epäröikö kysyä lisätietoja! Lisäksi palaute lippukunnan tiedotuksesta ja toiminnasta on aina tervetullutta.

Mukavaa partiosyksyä 2023!

Lippukunnan hallituksen puolesta,
Anna Vuorenmaa
Ohjelmajohtaja
anna.vuorenmaa@erasudet.fi

TULEVAT TAPAHTUMAT
Lisätietoja kaikista tapahtumista seuraa myöhemmin kokouksissa,
sähköpostitse ja lippukunnan verkkosivuilla. Merkkaa tapahtumat kalenteriin!

Viikkokokoukset alkavat 21.–25.8.
Syksyn partiokokoukset alkavat viikolla 34. Ryhmien kokousajat löytyvät osoitteesta erasudet.fi/ryhmat.

Lippukuntaretki 13.–15.10.
Lokakuussa järjestetään lippukuntaretki Kiljavalla, Nurmijärvellä. Sudenpennut retkeilevät 14.–15.10. Tapahtumasta kerrotaan tarkempia tietoja myöhemmin – seuraa lippukunnan tiedotuskanavia!

Kokoukset päättyvät 4.–8.12.
Syksyn kokoukset päättyvät viikoilla 49. Joidenkin ryhmien aikataulu saattaa olla poikkeuksellinen. Ryhmänjohtajat tiedottavat näistä poikkeuksista niille ryhmille, joita se koskee.

Joulutapahtuma 11.12.
Lippukunta järjestää koko perheelle tarkoitetun syyskauden päätökseksi joulutapahtuman maanantaina 11.12. Tapahtumasta tulee lisätietoja myöhemmin.

Tarpojien ja samoajien iltamat syksyllä 2023
Tavoitteenamme on järjestää lippukunnan noin 12-17-vuotiaille partiolaisille yhteisiä iltamia syksyn aikana. Ohjelmassa on toiveiden mukaan partiomaista tekemistä tai esimerkiksi apua ja tukea ryhmänjohtamiseen. Iltamien sisältöä ja muotoa suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Tavoite on tarjota partiokokousten lisäksi rentoa tekemistä, tutustua lippukunnan johtajistoon sekä muihin lippukunnan samanikäisiin partiolaisiin. Tarkemmat tiedot iltamista lähetetään sähköpostitse ennen tapahtumaa.

TIEDOKSI HUOLTAJILLE

Huoltaja, varmistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissä!
Käytämme sähköpostia ensisijaisena tiedotuskanavana huoltajille. Jatkossa jäsenkirje tulee vain kerran vuodessa paperisena. Tarkistathan, että jäsenrekisteriin merkitty sähköpostiosoite on sellainen, jota luet. Sähköpostia ja muita yhteystietoja voi muokata jäsenrekisterissä: asiointi.partio.fi.

Apua jäsenrekisteriongelmiin: erasudet.fi/jasenrekisteri ja jäsenrekisterinhoitaja Alex: jasenrekisteri@erasudet.fi.

TIEDOKSI JOHTAJILLE
Johtaja tai johtajaikäinen tarkoittaa partiossa kaikkia yli 15-vuotiaita nuoria ja aikuisia

Syyskauden suunnitteluilta johtajistolle 15.8.
Tervetuloa mukaan suunnittelemaan ryhmien ja lippukunnan syksyn toimintaa tiistaina 15.8. klo 18 alkaen. Tämä on hyvä tilaisuus suunnitella johtamasi ryhmän toimintaa ja ikäkausien yhteisiä tapahtumia. Tapahtuma on Mankkaan Makasiinilla.

Pizzafest 3.9.
Legendaarinen Pizzafest järjestetään sunnuntaina 3.9. Seuraa tiedotusta johtajiston whatsapp-ryhmässä!

Johtajiston melontavaellus 8.–10.9.
Olemme suunnitelleet melontavaellusta järjestettäväksi 8.–10.9. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet yli 15-vuotiaat (esim. samoajat, aktiivijohtajat, lippukuntalaisten vanhemmat, kiinnostuneet kaverit… eli ihan kaikki!). Mikäli melontavaelluksen järjestäminen tai suunnitteluihin mukaan osallistuminen kiinnostaa, kerro siitä Annalle (+358 50 535 1317).

Johtajiston kokous 1.10.
Johtajiston kokouksissa suunnitellaan tapahtumia, keskustellaan ryhmien kuulumisista ja vietetään aikaa johtajiston kesken. Mukaan ovat tervetulleita kaikki johtajat (eli kaikki yli 15-vuotiaat). Tarkempi paikka ja kellonaika varmistuu lähempänä tapahtumaa.

Tämän tapahtuman lisäksi alkavalle toimintakaudelle ollaan suunnittelemassa myös muuta toimintaa johtajille. Näistä tiedotetaan johtajiston whatsapp-ryhmässä ja sähköpostitse.

PS. Kerro Annalle (+358 50 535 1317), mikäli et kuulu vielä johtajiston whatsapp-ryhmään!