Uudet ryhmät syksyllä 2024

Päivitys 29.8.2024:
Keskiviikon sudenpenturyhmä siirrettiin osaksi tiistain klo 18.30-19.30 kokoontuvaa sudariryhmää, joka on nyt täynnä.
Tämän sekä muiden ryhmien jonoon pääsee edelleen tekemällä jäsenhakemuksen. Tarkempia tiedusteluita voi esittää sähköpostilla osoitteeseen erasudet@erasudet.fi.

Alkuperäinen tiedote:
Tänä syksynä Mankkaan Eräsusissa on tarkoitus perustaa kaksi sudenpenturyhmää 2016-2017 syntyneille:

  • Tiistaisin klo 18.30-19.30 kaikille lapsille. Ryhmän vetäjät Satu Raudasoja ja Antti Vuorela, ensimmäinen kokous 27.8.
  • Keskiviikkoisin klo 18-19 pojille. Ryhmän vetäjä Jarmo “Heinä” Heinonen, ensimmäinen kokous 21.8.

Uudet perustettavat ryhmät täytetään lähtökohtaisesti aikajärjestyksessä alkuperäisen jäsenhakemuksen lähettämisen mukaan. Tämänhetkisen (11.8.) jonotuslistan tilanteen perusteella ryhmissä on vielä tilaa uusille hakijoille.

Etsimme uusia ohjaajia (partiossa johtajia) ryhmille. Ryhmien johtajat ovat kokeneita partiolaisia, mutta tarvitsemme vielä pari muuta aikuista partiokokouksiin auttamaan.

Sudenpentulauman vetäminen ei vaadi aiempaa partio- tai retkeilykokemusta. Johtajiksi lähtevät vanhemmat varmistavat samalla oman lapsensa paikan ryhmässä. Toiminnassamme on mukana muitakin aikuisia, edellisinä syksyinä lippukunnassamme on aloittanut jo useampi uusi sudenpentulauma johtajinaan vanhempia, ja kokemukset ovat olleet positiivisia sekä johtajien että sudenpentujen näkökulmasta! Lisätietoja tehtävästä: https://erasudet.fi/liity-partioon/aikuisena-partioon/

Annamme mielellämme lisätietoja uusista ryhmistä sekä ryhmänohjaamisesta. Ota yhteyttä: erasudet@erasudet.fi