Lippukuntaretki Kevät 14.-16.2023

Yrjönpäiväjuhlainfo ja ajovaroitus – Info about St. George’s day celebration and a warning about the driving conditions

English version below

Lähde mukaan pitämään hauskaa lippukuntaretkelle! Luvassa on partiomaista ohjelmaa, ystäviä sekä Yrjönpäiväjuhla sunnuntaina.

Retki järjestetään 14.–16.4.2023 Kavalahden-partiokämpällä (Björnvikintie 109, Inkoo). Kuljemme matkat vanhempien autokyydeillä.

Sudenpennut retkeilevät lauantaista sunnuntaihin. He lähtevät kololta 15.4. klo 10.00. Olethan paikalla jo 9.45.

Muut lippukuntalaiset lähtevät retkelle perjantaina 14.4. kololta klo 18.00. Olethan paikalla jo 17.45.

Paluumatkalle lähdetään Kavalahdelta 16.4. klo 16.00.

Myös huoltajat ovat tervetulleita mukaan nauttimaan kevääseen heräävästä luonnosta ja auttamaan retken järjestelyissä. Sekä partiolaiselle että huoltajalle tarvitaan oma ilmoittautuminen. Voitte ilmoittautua saman linkin kautta, ja ilmoittaa lisätiedoissa jos olet paikalla poikkeavan ajan (esimerkiksi vain yhden päivän). Ei partiossa olevan huoltajan ilmoittautuminen tehdään “Jos et ole partiolainen” -kohdasta.

Ilmoittaudu retkelle 10.4.2023 mennessä Kuksassa: https://lyli.fi/susiretki2023

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu tai ilmoitat lastasi partiotapahtumaan ensimmäistä kertaa, katso täältä ohjeet Asiointipalveluun rekisteröitymisestä: https://erasudet.fi/jasenrekisteri/ (erityisesti ensimmäistä kertaa Asiointipalvelua käyttävät). Jos tämänkään jälkeen ilmoittautuminen ei onnistu, olethan yhteydessä jäsenrekisterihoitajaamme Alexiin: jasenrekisteri@erasudet.fi

Retkimaksu on 10 € sudenpennuilta ja 15 € seikkailijoilta, tarpojilta sekä samoajilta. Maksu laskutetaan sähköpostitse. Lippukunnan verkkosivuilta löytyy tietoa maksuvapautuksista: erasudet.fi/talousasiat

Mukaan tarvitset ainakin: partiohuivi, partiopaita, makuupussi, makuualusta, ruokailuvälineet (muovinen syvä lautanen/pakasterasia, muki ja lusikka), säänmukaiset vaatteet, sadevarusteet, taskulamppu and hygieniatavarat. Lisäksi puukon voi ottaa mukaan, mikäli sinulla on sellainen. Suurin osa ajasta ollaan ulkona, joten varauduthan säänmukaisesti ja riittävällä määrällä vaihtovaatteita.

Omia herkkuja saa halutessaan ottaa mukaan kohtuullisen määrän. Muuta omaa evästä retkelle ei tarvitse ottaa. Jokainen osallistuja saa vatsansa täyteen maittavasta retkiruuasta.

Huom! Sudenpennut nukkuvat sisätiloissa. Muut nukkuvat teltoissa.

Oman kännykän saa ottaa retkelle mukaan, mutta muistattehan, että vietämme retkellä paljon kännykätöntä aikaa eikä puhelinta tarvitse retkellä. Huoltajan on hyvä tiedostaa, että lapsi ei ole retken aikana tavoitettavissa omasta puhelimesta. Lasta kannattaa tavoitella vain johtajien kautta, ensisijaisesti ottamalla yhteyttä retkenjohtajaan. Koti-ikävän iskiessä on parasta keskustella asiasta johtajien kanssa, ja sopia yhdessä miten tehdään, eikä viestitellä ainoastaan huoltajan kanssa.

Nähdään retkellä!

Lisätietoja saat retkenjohtajilta:

Juho Kontiainen

juho.kontiainen@erasudet.fi

puh. 040 0197897

Leo Rinne

leo.rinne@erasudet.fi

puh. 040 145 4394

Mankkaan Eräsudet troop camp April 14.-16.2023

Join the annual trip of our troop!

There will be fun and traditional scout activities, new friends, good food and St. George’s day festivities on Sunday.

The Camp will be organized at Kavalahti Scout Cottage (address Björnvikintie 109, Inkoo) on April 14–16, 2023. Cub Scouts will leave on Saturday 15th at 10 AM. Older scouts will already leave on Friday 14th at 6 PM. We will organize carpooling at Mankkaan makasiini (meeting place), so please be there on time. The event will end at Kavalahti on Sunday 16th at 4 PM.

Please register for the Camp online by April 10th at the latest. Registration is done on here: lyli.fi/susiretki2023 If any help is needed with registration, please check instructions here: https://erasudet.fi/jasenille/jasenrekisteri/ (only in Finnish) or contact our membership register person Alex: jasenrekisteri@erasudet.fi

The price of the event is 10 euros for Cub Scouts and 15 euros for older scouts. The fee will be charged via email.You will need: a scout scarf and shirt, a sleeping bag, a sleeping pad, cutlery (plastic plate, mug, spoon), outdoor and indoor clothing, a flashlight and toiletries. You can also take a knife (puukko) and a compass if you have those. We will spend a lot of time outside, so please take enough warm weatherproof clothes with you.

Cub Scouts will sleep indoors. Older scouts will sleep in tents.

See you at the Camp!

For more information, please contact the event leaders.

Juho Kontiainen

juho.kontiainen@erasudet.fi

puh. 040 0197897

Leo Rinne

leo.rinne@erasudet.fi

puh. 040 145 4394