Pääsiäisvaellus 13.–17.4.2017

Pääsiäisensä 2017 järjestetään kevätvaellus kaikille Mankkaan Eräsusien tarpojaikäisille ja sitä vanhemmille. Suuntaamme Repoveden kansallispuistoon, joka tarjoaa jylhiä kallioita, huimia maisemia ja eksoottisia riippusiltoja. Toisaalta Repovedellä on hyvät reittivaihtoehdot ja täydennysmahdollisuudet, joten se sopii erinomaisesti myös nuoremmille ja aloitteleville vaeltajille.

Reissu on suunnattu erityisesti ensikertalaisille tarpojille ja samoajille. Järjestämme ennen reissua ennakkoillan kaikille vaellukselle lähtijöille ja heidän vanhemmilleen. Ennakkoillassa on mahdollisuus kysyä vaeltamisesta, tarvittavista varusteista ja reissun käytännön järjestelyistä. Ilta ei ole pakollinen osallistumisen kannalta, vaan suunnattu nimenomaan ensikertalaisille.

Nyt on todella hyvä tilaisuus lähteä elämän ensimmäiselle vaellusreissulle. Repovesi sopii ensikertalaisille, mutta on silti yksi Etelä-Suomen hienoimmista vaellusreiteistä. Mukaan lähtee kokeneita vaeltajia lippukunnan johtajistosta, joten ei tarvitse pelätä, vaikka ei vielä osaisikaan kaikkea retkeilystä. Et myöskään tarvitse superhienoja ja kalliita vaellustarvikkeita, vaan aivan tavallisilla retkeilyvälineillä pärjää.

Vaellus maksaa noin 50-80 euroa. Lopullinen hinta varmistuu osallistujamäärän selvittyä. Osallistumismaksusta on mahdollista anoa maksuvapautusta, katso erasudet.fi/maksut.

Ilmoittaudu mukaan vaellukselle 19.3.2017 mennessä Kuksassa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13858.

Aikataulu

14.2. klo 18–19 Ennakko-ilta vaellukselle lähtijöille ja heidän vanhemmilleen
19.3. Ilmoittautuminen reissuun päättyy
4.4. klo 18–20 Yhteinen valmisteluilta (pakkaus ja kaupassakäynti)
13.4. iltapäivällä lähtö reissuun Helsingistä (aika tarkentuu ennakko-iltaan mennessä)
17.4. illalla paluu Helsinkiin (aika tarkentuu ennakko-iltaan mennessä)

Tiedostot

Kysyttävää?

Lisätietoja antaa Ville (ville.vuorenmaa@erasudet.fi).