Partioviikon ohjelmaa

Kansallista partioviikkoa vietetään 17.–23.4.2017. Partioviikko on vuosittainen tapahtumaviikko, ja silloin partiolaiset näkyvät ja kuuluvat tavallista enemmän kaikelle kansalle. Partioasua tai partiohuivia voi käyttää koulussa ja työpaikalla.

Yrjönpäivän iltanuotio 19.4.2017 klo 18.00

Mankkaan Eräsudet järjestää kaikille jäsenilleen ja heidän perheilleen Yrjönpäivän iltanuotion keskiviikkona 19.4. klo 18 alkaen. Tilaisuus pidetään Mankkaan Makasiinin ympäristössä, ja ohjelmassa on perinteisiä nuotiolauluja, leikkejä ja ryhmien esityksiä. Ohjelma kestää noin tunnin, jonka jälkeen voi jäädä paistamaan nuotiolla omia eväitä.

Partioparaati Kohtaaminen 23.4.2017

Partioviikko huipentuu sunnuntaina 23.4. järjestettävään partioparaati Kohtaamiseen. Lähdemme kololta liikkeelle klo 11.00 (olethan ajoissa paikalla!). Paraatin yhteinen ohjelma alkaa Senaatintorilla klo 12.30. Tarkka marssireitti on vielä avoin, mutta paraati päättyy noin klo 14 Kansalaistorille.

Paraatin jälkeen käymme vielä lippukunnan paraatiporukalla syömässä hampurilaispikaruokalassa Helsingin keskustassa. Takaisin Mankkaalle palaamme alustavasti noin klo 16.30.

Kohtaaminen maksaa 5 € / partiolainen. Maksu veloitetaan automaattisesti henkilökohtaiselta retkimaksutililtäsi. Voit tarkistaa tilisi saldon ja maksuohjeet osoitteesta erasudet.fi/maksut. (Vinkki: samalla kannattaa tallettaa jo valmiiksi vähän enemmän, jos olet esim. lähdössä kesäleirille tai lippukuntaretkelle toukokuussa!).

Huivittomat perheenjäsenet ja kaverit ovat tervetulleita seuraamaan paraatia! Tiedotamme tarkemmasta reitistä osallistujia lähempänä tapahtumaa. Lisäksi perheenjäsenet ja kaverit voivat tulla vapaasti mukaan menomatkalle ja syömään paraatin jälkeen, mutta varsinaiseen kulkueeseen osallistuvat vain partiolaiset.

Mukaan paraatiin tarvitset: partiohuivi, partiopaita (tai siisti tummansinisen paidan/collegen), tummat housut (esim. siistit farkut), lämmintä vaatetta partioasun alle, sadevaatteet reppuun (tarvittaessa), bussikortti / rahaa seutulippuihin, juomapullon ja pientä rahaa ruokailuun. Paraatin aikana käytössämme on vartioitu reppuparkki.

Ilmoittaudu paraatiin 19.4. mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/14609

– – –

Lisätietoja molemmista tapahtumista: Ville Vuorenmaa, ville.vuorenmaa@erasudet.fi