Vanhempainretki 7.5.

Hei sinä lippukuntalaisemme vanhempi!

Kiinnostaako tietää, mitä niissä kokouksissa oikein tapahtuu? Miten pikku partiolaisen vaatteiden savunhajun saa parhaiten pestyä retken jälkeen? Mitä tekemistä lasten vanhemmille on partiossa? Haluatko esittää kiperiä kysymyksiä lippukunnan johdolle?

Tervetuloa Mankkaan Eräsusien vanhempien retkelle! Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna 7.5.2017 pääsette tutustumaan lippukuntaan, muihin vanhempiin ja kokemaan palasen perinteistä partio-ohjelmaa. Luvassa on ainakin kädentaitojen testausta ja kahvittelua nuotion ääressä. Tämä on erinomainen tilaisuus niin uusien sudarien kuin vähän kokeneempienkin lippukuntalaisten vanhemmille viettää mukava sunnuntai-iltapäivä!

Retki tapahtuu partiokämppä Edenillä Nuuksiossa (osoite Erä-Mattilan tie 1). Kokoonnumme lähtöön Makasiinin parkkipaikalla, josta pyrimme lähtemään autokyydein kello 12.15 kohti Nuuksiota.
Mukaan on hyvä muistaa ottaa istuinalusta, ruokailuvälineet, säänmukainen varustus sekä puukko ja muita haluamiasi retkivarusteita. Kotiinpäin lähdemme Nuuksiosta viimeistään kello 17.

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen emil.lehmonen@erasudet.fi viimeistään perjantaina 28.4.

Nähdään retkellä ja hyvää alkavaa syksyä!

Terveisin retken johtajat,
Suvi Attila ja Emil Lehmonen