Lippukunnassa on otettu käyttöön retkimaksutili – näin se toimii

Olemme tämän vuoden alussa ottaneet lippukunnassamme käyttöön retkimaksutilin. Retkimaksutili on järjestelmä, jossa jokaisen jäsenen osallistumismaksut veloitetaan hänen omalta “tililtään” yksittäisten laskujen sijaan. Tilille on suositeltavaa laittaa rahaa etukäteen, mikä säästää kaikkien vaivaa.

Retkimaksutili toimii siis vähän kuten prepaid-liittymä – sinne voi ladata saldoa, jota kulutetaan osallistumismaksuihin, kun lapsenne osallistuu retkille ja leireille. Mikäli partioharrastus päättyy, palautamme ylimääräisen saldon niin pyytäessänne.

Retkimaksutili on otettu käyttöön helpottamaan laskutusta: nyt lippukuntamme ei tarvitse laskuttaa jokaista 10 € retkimaksua erikseen, eikä teidän vanhempien tarvitse maksaa jokaista retkilaskua yksitellen, jos ette niin halua.

Voitte tarkastella tilin tapahtumaerittelyä osoitteessa erasudet.fi/maksut.

Mikäli perheessänne on useita partiolaisia, kannattaa pyytää heidän tiliensä yhdistämistä. Tällöin riittää, kun maksatte kaikkien summan kerralla yhden lapsen viitenumerolla.

Mikäli retkimaksuihin liittyen herää mitään kysymyksiä, autamme mielellämme! Otamme myös mielellämme palautetta vastaan järjestelmän toiminnasta – miten voisimme tehdä siitä vielä helpomman?

Lisätietoja: taloudenhoitaja@erasudet.fi