Syksyn infoviesti

Syksyn tärkeimmät tapahtumat

  • Kokoukset alkavat viikolla 34 (pois lukien uudet ryhmät, tiedotamme erikseen)
  • Lippukuntaretki 27.–29.10.
  • Joulujuhla 14.12.
  • Kokoukset päättyvät viikolla 49 (tammikuussa 2018 jatketaan taas viikolla 3)
  • Bonus: Kesäleiri Kliffa 2018 23.–31.7.2018 (sudenpennuille 23.–26.7.).

Seuraa lippukuntaa somessa

Seuraa Mankkaan Eräsusia sosiaalisessa mediassa, niin tiedät mitä lippukunnassa tapahtuu:

Muista myös lippukunnan uudistetut kotisivut osoitteessa erasudet.fi.

Tarvitsemme apua partiotaitokilpailun järjestelyissä!

Lippukuntamme on mukana järjestämässä perinteistä partiotaitokilpailu Espoon Punasta eli Punkkua 16.–17.9. Tarvitsemme myös teidän vanhempien apua kilpailun järjestelyihin: olemme järjestämässä erityistä vanhempainrastia, jonne auttamaan tuleminen ei vaadi erityistä osaamista tai tietämystä. Samalla voi tavata muita partiovanhempia ja tutustua partiotaitokisoihin yörastilla oman rastin pitämisen jälkeen. Lisätietoja vanhempainrastista: http://punkku.ept.fi/2017/lahde-rastimieheksi-vanhempainrastille/

Liity vanhempien Facebook-ryhmään

Facebookiin on perustettu uusi ryhmä Eräsusivanhemmille. Ryhmässä voi vapaasti kysyä ihan mitä vain sekä esimerkiksi vaihtaa ja myydä pieneksi jääneitä retkeilyvarusteita. Paikalla on myös muutama lippukunnan aikuinen johtaja vastailemassa kysymyksiin ja osallistumassa keskusteluun. Ryhmä on suljettu, eli sen julkaisut näkyvät vain ryhmän jäsenille. Ryhmän löydät osoitteesta facebook.com/groups/erasusivanhemmat.

Sinustako ryhmänjohtaja?

Etsimme jatkuvasti uusia vanhempia mahdollistamaan toimintaamme ryhmänjohtajina. Partiotoiminnan ohjaaminen ei vaadi erätaitoja tai aiempaa partiokokemusta. Viime vuosina toiminnassamme on aloittanut myös aivan uusia aikuisia, jotka ovat viihtyneet hyvin. Haluaisitko tulla osaksi tätä joukkoa? Lue lisää erasudet.fi/aikuisena-partioon ja ota yhteyttä: ville.vuorenmaa@erasudet.fi