MANKKAAN ERÄSUSIEN LIPPUKUNTARETKI 27.–29.10.

Koko lippukunta kokoontuu Karhunpesä-kämpälle (Hietamäentie 114, Loppi) retkeilemään sekä juhlimaan 100-vuotiasta Suomea mesmäisin tunnelmin. Lippukuntaretki sopii niin konkareille kuin myös ensimmäiseksi retkeksi sudenpennulle, parasta onkin, että mukana ovat tutut kaverit ja ryhmänjohtajat sekä siistien juttujen tekeminen isolla porukalla. Sudenpentujen retki kestää lauantaista sunnuntaihin.

Ilmoittautuminen on auki 20.10 asti osoitteessa: https://kuksaan.fi/16473

Sudenpennut ovat retkellä lauantaista sunnuntaihin ja nukkuvat sisällä. Seikkailijat ja tarpojat ovat koko viikonlopun, nukkuen toisen yön sisällä ja toisen yön kamiinalämmitteisessä puolijoukkoeteltassa, joten yölläkään ei tule kenellekään kylmä.

Liikumme kämpälle (Hietamäentie 114, Loppi) vanhempien kyydeillä, jotka merkitään ilmoittautumisen yhteydessä. Perjantaina lähtö kololta klo 17.30, sudenpennut lauantaina kololta klo 10 ja sunnuntaina kämpältä klo 13. Yhteiskyydeillä liikkuminen mahdollistaa sen, että voimme järjestää tapahtumia edullisin hinnoin, suurin osa retkimaksuista meneekin ruokaan ja kämpän vuokraan.

Retkimaksu on sudenpennulle 10 €, seikkailijoita sekä tarpojilta 15 € ja maksu veloitetaan automaattisesti henkilökohtaiselta retkimaksutililtä. Ohje: https://erasudet.fi/maksut

Lippukunnalla on käytössä yleinen stipendijärjestelmä osallistumismaksuihin, sillä haluamme, että partio on avointa ja mahdollista jokaiselle. Tukea voi hakea kuka vain mihin tapahtumaan vain. Hakemus löytyy täältä: http://erasudet.fi/wp-content/uploads/2017/01/avustushakemus-1.docx

Mukaan retkelle tarvitsee:
– makuupussi ja makuualusta
– partiohuivi
– partiopaita (mikäli omistaa)
– ruokailukamat (syvä lautanen, haarukka, veitsi, lusikka ja muki kangaspussissa)
– puukko, tulitikut, tasku/otsalamppu ja kompassi
– lämpimät ja sadetta pitävät vaatteet (ollaan melkein koko ajan ulkona)
– vaihtovaattetta
– hygieniatarvikkeet
– muistiinpanovälineet

Mikäli jotain tarviketta, kuten makuupussia ei vielä löydy, niin kannattaa kysyä tutuilta lainaan ja tarvittaessa voi kääntyä retkenjohtajan puoleen. Osallistumisen ei tarvitse jäädä kiinni siitä, vaan löydämme joltakulta makuupussin varmasti lainaan.

Ryhmillä on lisäksi osallistumishaaste, josta kannattaa kertoa omalle lapselle, mikäli hän ei vielä kokouksessa kuullut: “Kuka ryhmä saa suurimman osallistumisprosentin retkelle? Kolme parasta ryhmää palkitaan retkellä, innosta siis sun koko ryhmä mukaan!”

Virallinen retkikirje ajo-ohjeineen tulee noin viikkoa ennen, mutta lisätietoa saa tähän hätään retkenjohtajalta:
Petrina Miettinen
petrina.miettinen@erasudet.fi
puh. 0505608008