Talvileiri Vinkuli hiihtolomalla 19.–22.2.2020

Hiihtoloma eikä mitään tekemistä? Talven paras leiri tulee taas! Vinkuli-talvileiri pidetään hiihtolomalla keskiviikosta lauantaihin 19.–22.2.2020 Kavalahdessa. Leirillä yövytään kamiinalämmitteisissä puolijoukkueteltoissa ja päivisin puuhataan kaikenlaisia partiomaisia, hauskoja ja villejä talvijuttuja.

Leirille pääsevät kaikki espoolaiset ja kauniaislaiset tarpojat ja sitä vanhemmat partiolaiset, Vinkuli ei siis ole lippukunnan oma leiri, vaan siellä pääsee tutustumaan muihin espoolaisiin ja kauniaislaisiin partiolaisiin. Vinkulille voit kutsua myös ei-partiolaisen kaverisi mukaan tutustumaan, miltä talvi näyttää partiolaisten silmin.

Ilmoittautuminen leirille on auki 2.2.2020 asti: kuksaan.fi/31390

Leirimaksu on 80 euroa (samoajilta ja vanhemmilta tekijöiltä 60 e) Leirille on mahdollista tulla myös päiväleiriläisenä, leirin päivämaksu on 20 euroa/vuorokausi.

Vinkulin ennakkotapaaminen järjestetään maanantaina 5.2 klo 17.30 myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Ennakkotapaamisessa tutustutaan toisiin leiriläisiin sekä opetellaan talvileirikikat. Vinkulille voi siis lähteä ilman aiempaa talvileirikokemusta! Ennakkotapaamisessa saat myös apua puuttuvien retkivarusteiden lainaamiseen.

Lisätietoa leiristä löytyy leirikirjeestä ja www.ept.fi/vinkuli.

Nähdään Vinkulilla!