Mankkaan Eräsusien jäsenkirje 1/2020

Tähän kirjeeseen on koottu kevään tärkeimmät asiat ja tapahtumat, jotka kannattaa merkitä kalenteriin jo nyt. Lisätietoja tapahtumista tulee viikottaisissa partiokokouksissa sekä lippukunnan nettisivuille www.erasudet.fi. Lisäksi viestin lopussa on hieman lippukunnan yleisiä kuulumisia tiedoksi kaikille.

Mukavaa partiokevättä 2020!

Lippukunnan hallituksen puolesta,
Anna Vuorenmaa
Lippukunnanjohtaja
anna.vuorenmaa@erasudet.fi

English version here: Member Newsletter 1/2020

TULEVAT TAPAHTUMAT
Lisätietoja kaikista tapahtumista seuraa myöhemmin keväällä kokouksissa, sähköpostitse ja lippukunnan verkkosivuilla. Merkkaa tapahtumat kalenteriin!

Sudenpentujen ja seikkailijoiden päiväretki 8.3.
Sudenpentujen ja seikkailijoiden oma päiväretki järjestetään sunnuntaina 8.3. Lisätietoja retkestä tulee lähempänä tapahtumaa sähköpostitse.

Lippukuntaretki 27.–29.3.
Maaliskuussa järjestetään lippukuntaretki partiokämppä Peurantuvalla, Nummelassa. Sudenpennut retkeilevät lauantaista sunnuntaihin. Retkikirje ja ohjeet ilmoittautumiseen lähetetään lähempänä tapahtumaa sähköpostitse.

Yrjönpäiväjuhla 22.4.
Partioviikon keskiviikkona 22.4. järjestetään perinteinen Yrjönpäiväjuhla lippukuntalaisille ja heidän perheilleen. Tilaisuudessa on hauskaa yhteisohjelmaa kaikille, ja lisäksi lippukunnan uudet jäsenet antavat partiolupauksensa. Tervetuloa!

Kokoukset päättyvät 18.–24.5.
Kevään kokoukset päättyvät viikolla 21. Joidenkin ryhmien aikataulu saattaa olla poikkeuksellinen. Ryhmänjohtajat tiedottavat näistä poikkeuksista niille ryhmille, joita se koskee.

Väiski-kesäleiri 29.7.–5.8.
Mankkaan Eräsudet osallistuu kesällä Espoon Partiotuki ry:n kesäleirille Väiskille 29.7.-5.8. Sudenpennut leireilevät 30.7.-2.8. ja seikkailijat 29.7.-2.8. Leiri järjestetään Hangon Syndalenissa. Leirin ilmoittautuminen alkaa 1.2., lähetämme lisätietoja leiristä ja ilmoittautumisesta sähköpostitse ennen ilmoittautumista ja kevään aikana. Tietoa leiristä löytyy jo nyt täältä: väiski.fi

(Sudenpentu, seikkailija, mikä se nyt oli? Tarkista lapsesi ryhmän ikäkausi osoitteesta
www.erasudet.fi/ryhmat.)

UUTISIA

Joulujuhlassa jaettiin kolme ansiomerkkiä
Joulujuhlassa jaettiin kolme ansiomerkkiä; Collanin solki Tapani Aholle tunnustukseksi esimerkillisestä vastuun kantamisesta sudenpentuikäkauden toiminnasta, Piirin pronssinen ansiomitali Juuso Heikkilälle aktiivisesta, vastuuntuntoisesta ja tuloksellisesta toiminnasta lippukunnassa ja Sudenpäänsolki Emilia Sosnowskalle tunnustukseksi esimerkillisestä käytöksestään ja toiminnastaan omassa seikkailijalaumassaan.

Retkien ja leirien löytötavarat
Kolon löytötavarakaappi on siivottu ja kuvat löytyneistä löytötavaroista löytyvät osoitteesta bit.ly/loytotavarat2020. Tarkista, onko mukana tuttuja varusteita! Tammikuun jälkeen tunnistamattomat esineet viedään kierrätykseen.

Huoltaja, ovatko yhteystietosi ajan tasalla Kuksassa?
Käytämme sähköpostia ensisijaisena tiedotuskanavana huoltajille, joten tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissä Kuksassa: kuksa.partio.fi. Apua Kuksa-ongelmiin: erasudet.fi/jasenille/jasenrekisteri ja jäsenrekisterinhoitaja Alex: jasenrekisteri@erasudet.fi.

Seuraa eräsusien menoa sosiaalisessa mediassa!
Instagram: @erasudet
Facebook: Mankkaan Eräsudet