Mankkaan Eräsusien lippukuntaretki 27.–29.3.2020

Lippukuntaretki on valitettavasti peruttu. Suomessa viranomaiset suosittelevat nyt välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiksi. Lippukuntaretki järjestetään mahdollisesti myöhemmin keväällä tilanteen salliessa. Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella.

Tulentekoa, metsägourmeta, iltanuotioita, suunnistusta, lipunryöstöä – ja hyviä kavereita ja rentoa yhdessäoloa! Lähde mukaan harjoittelemaan retkitaitojasi kesän leirejä ja vaelluksia varten lippukuntaretkelle.

Retki järjestetään 27.–29.3.2020 Peurantuvalla Nummelassa. Kuljemme matkat vanhempien autokyydeillä.

Sudenpennut retkeilevät lauantaista sunnuntaihin. He lähtevät kololta 28.3. klo 10.00. Olethan paikalla jo 9.45, niin saamme kyydit järjesteltyä. Muut lippukuntalaiset lähtevät retkelle perjantaina 27.3. kololta klo 18.00. Olethan paikalla jo 17.45, niin saamme kyydit järjesteltyä. Paluumatkalle lähdetään Peurantuvalta 29.3. klo 11.00.

Retkimaksu on 10 € sudenpennuilta ja 15 € seikkailijoilta sekä tarpojilta. Maksu laskutetaan sähköpostitse, jos et ole etukäteen maksanut ennakkoa lippukunnalle. Sähköpostissa on myös ohjeet ennakon maksamiseen.

Mukaan tarvitset ainakin: partiohuivi, makuupussi, makuualusta, ruokailuvälineet, sopivasti vaatetta sisälle ja ulos, sadevarusteet, kompassi, taskulamppu, hygieniatavarat ja muistiinpanovälineet. Lisäksi puukon voi ottaa mukaan. Suurin osa ajasta ollaan ulkona, joten varauduthan säänmukaisesti ja riittävällä määrällä vaihtovaatteita.

Huom! Sudenpennut nukkuvat sisätiloissa. Muut nukkuvat ensimmäisen yön sisällä ja toisen yön ulkona teltoissa (tarvittaessa kamiinalämmitys).

Oman kännykän saa ottaa retkelle mukaan, mutta muistattehan, että vietämme retkellä paljon kännykätöntä aikaa. Huoltajan on hyvä tiedostaa, että lapsi ei ole retken aikana tavoitettavissa omasta puhelimesta. Lasta kannattaa tavoitella vain johtajien kautta, ensisijaisesti ota yhteyttä retkenjohtajaan. Lisäksi monesti koti-ikävätapauksissa lapsen oloa voi pahentaa vanhemman kanssa viestittely tai soittelu.

Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostilla: erasudet@erasudet.fi

English version here: Mankkaan Eräsudet Spring Camp