Eräsudet osallistuvat kesällä Väiski 2020 -leirille, tule sinäkin mukaan!

Eräsudet osallistuvat ensi kesänä Espoon Partiotuen eli EPT:n järjestämälle kesäleirille Väiskille! Tänä vuonna leiri järjestetään Hangon Syndalenissa. Paikalle on arvioitu tulevan yli 2 000 partiolaista Espoosta ja Kauniaisista, minkä lisäksi osallistujia odotetaan myös muualta Suomesta ja jopa ulkomailta asti.

Koska Väiski on suurleiri, mahdollistaa se erilaista toimintaa, kuin lippukunnan oma kesäleiri. Esimerkiksi tarpojat ja samoajat pääsevät kokemaan Reissun, jonka vaeltajat ja aikuiset suunnittelevat ja järjestävät. Suurleiri ei kuitenkaan tarkoita suurkulutusta, vaan Väiskillä otetaan ympäristön huomioon ja tehdään rohkeita päätöksiä ympäristön hyväksi, vaikka ne maksaisivat hieman enemmän

Eräsudet majoittuvat samassa savussa Kelotyttöjen ja Kelovartijoiden kanssa. Leirin aikana savu toimii leiriläisen kotina. Savu tarjoaa tutun ja turvallisen ympäristön kokea uusia elämyksiä Väiskillä. Savussa johtajina toimivat leiriläisten omista lippukunnista tutut lähijohtajat.

ILMOITTAUTUMINEN JA HINNAT

Väiskille ilmoittaudutaan 1.2.–12.3.2020 välisenä aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu partiorekisteri Kuksassa. Ilmoittautuminen on sitova (HUOM! Kesätyö- ja kesälomaturva sekä inttitakuu ovat voimassa 31.5.2020 asti). Leiri laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Eräsudet tukevat 12 eurolla leirille osallistuvia jäseniään.
Sudenpennut leireilevät 30.7.–2.8.2020. Hinta lippukunnan tuen jälkeen: 108€.
Seikkailijat leireilevät 29.7.–2.8.2020. Hinta lippukunnan tuen jälkeen: 118€.
Tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset leireilevät 29.7.–5.8.2020. Hinta lippukunnan tuen jälkeen: 168€.
Jos et ole varma, mihin ikäkauteen ilmoitat lapsesi, varmista asia lapsesi ryhmänjohtajalta tai täältä: erasudet.fi/lippukunta/ryhmat/

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ: kuksaan.fi/31174

Alle 18-vuotiaan osallistujan ilmoittautumisen tekee tämän huoltaja omilla huoltajatunnuksillaan. Huoltajatunnusten luomiseen liittyvissä kysymyksissä partiolainen tai tämän huoltaja voi olla yhteydessä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan Alexiin: jasenrekisteri@erasudet.fi.

Osallistujan on mahdollista hakea stipendiä leiriosallistumisen tueksi. Stipendiä voi hakea koko leiriin tai lyhyihin leireihin. Stipendit haetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Väiskille ovat tervetulleita myös ei-partiolaiset tutustumaan leiriin ja partioon, joten ota kaverisi mukaan Väiskille. Ei-partiolainen ilmoittautuu saman linkin kautta, kuin partiolaiset, mutta hän ei kirjaudu partio-ID:llä Kuksaan.

OHJELMA

Päivisin leirillä on erilaisia ohjelmablokkeja, joissa on mm. erä- ja kädentaitoja, globaalikasvatusta, vesiohjelmia ja urheilujuttuja! Blokkeja kierretään tutulla porukalla päivien aikana. Iltaisin kokoonnutaan erilaisiin yhteisohjelmiin, joita vietetään sekä koko leirin kesken että oman lippukunnan kanssa.

Tarpojien ja samoajien leiri päättyy Reissuun, joka on urbaani haikkikokemus twistillä. Reissu kestää kaksi yötä ja sen aikana pääsee viettämään aikaa porukalla ja seikkailemaan leirissä ja sen lähialueella. Ei siis hätää, vaikka perinteinen haikki ei innosta – Reissulla on varaa valita.

Vierailupäivän järjestetään sunnuntaina 2.8. aamupäivästä. Vierailupäivään ovat tervetulleita kaikki leiriläisten läheiset tutustumaan leiripaikkaan ja leirin tunnelmaan. Sudenpentujen ja seikkailijoiden leiri päättyy sopivasti vierailupäivään, ja muut suuntaavat siitä kohti Reissua. Vierailupäivän ilmoittautumisohjeet sekä hinta tiedotetaan nettisivuilla sekä toisessa leirikirjeessä, joka ilmestyy ilmoittautumisajan päätyttyä.

MISTÄ SAAN LISÄÄ TIETOA?

Väiskin nettisivuilta (väiski.fi) ja leirikirjeistä löytyy paljon lisää tietoa leiriin ja ilmoittautumiseen liittyen. Jos silti joku mietityttää, voit olla yhteydessä lippukunnan Väiski-yhteyshenkilöön Annaan: anna.vuorenmaa@erasudet.fi.

Leirikirje alle 15-vuotiaille

Leirikirje yli 15-vuotiaille

NÄHDÄÄN VÄISKILLÄ!

PS. Samoaja, vaeltaja tai aikuinen! Väiskin pestit löytyvät täältä: väiski.fi/tekijaksi/
Ilmoittautuminen rakennus- ja purkuleirille julkaistaan myöhemmin keväällä (yhteinen rakennusleiri Valkaman kanssa 10.-14.7., väliraksa 24.-28.7. ja yhteinen purkuleiri 6.-9.8.).