Koronaviruksen vaikutukset partiotoimintaan

Mankkaan Eräsudet jatkavat kasvokkain tapahtuvan partiotoiminnan taukoa kevätkauden loppuun saakka koronaviruksen takia. Suomessa viranomaiset suosittelevat nyt välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiksi.

Partion kasvokkain tapahtuvat viikoittaiset tapaamiset ja Yrjönpäiväjuhla 22.4. perutaan kevätkauden loppuun saakka. Kesän Väiski-leiristä tiedotetaan erikseen. Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella.

Pyrimme toimilla ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä.

Suomen Partiolaisten virallinen tiedote.

Jos aiheesta herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä lippukunnanjohtajaan Annaan: anna.vuorenmaa@erasudet.fi, 050 535 1317

Jos haluaa tehdä partiomaisia aktiviteetteja myös tauon aikana, kuopiolainen lippukunta Petosen Polunetsijät on tehnyt etäpartiopassin kaikille ikäkausille, jonka tehtäviä voi tehdä kotona yksin, perheen kanssa tai vaikka partiokaverin kanssa etäyhteydellä!
Tutustu etäpartiopassiin täältä: https://jarvisuomi.partio.fi/nyt/etapartio/etapartiopassi/

Lippukunnan hallituksen puolesta,
Anna Vuorenmaa