Partioleiri Väiski 2020 siirtyy kesälle 2021

Espoon Partiotuen kesäleiri Väiski siirtyy kesälle 2021 vallitsevan koronavirustilanteen takia. Leiritoimikunta ja EPT:n hallitus tekivät päätöksen siirtämisestä 22.4. illalla yhdessä muiden kesän partiotapahtumien kanssa.  Suomen Partiolaisten tiedotteen aiheesta voit lukea täältä.

Leiriä ei ole vielä laskutettu ilmoittautuneilta. Kaikki leiri-ilmoittautumiset poistetaan kevään aikana, eli jo ilmoittautuneen osallistujan ei siis tarvitse tehdä mitään ilmoittautumisen perumisen suhteen. 

Leirituotteita tilanneisiin ja maksaneisiin otetaan yhteyttä erikseen.

Väiski pidetään kesällä 2021

Väiski järjestetään heinä-elokuussa 2021. Tarkempi ajankohta tiedotetaan myöhemmin leirin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Kesän 2021 Väiskille ilmoittaudutaan kevättalvella 2021. Ilmoittautumisesta tiedotetaan osallistujia ja lippukuntia loppuvuodesta 2020.

”Osallistujien ja vapaaehtoisten terveys on nyt tärkeintä. Väiskin siirtäminen ei ollut helppo päätös, mutta olemme varmoja, että saamme järjestettyä upean leirin myös kesällä 2021. Luotamme, että lippukunnat ja partiolaiset lähtevät Väiskille yhtä innokkaasti, vaikka leirielämää joudutaankin nyt odottamaan vähän pidempään”, leirinjohtajat Ville Vuorenmaa ja Petrus Holm kommentoivat.

Lisätietoja antaa
Petrus Holm, leirinjohtaja, petrus.holm@partio.fi
Ville Vuorenmaa, leirinjohtaja, ville.vuorenmaa@partio.fi
Elsa Hanninen, projektipäällikkö, vaiski@partio.fi, puh. 044 748 17 92