Jäsentiedote 5/20: Partio syksyllä ja Etäpartiomerkin tilaus

9.4. tiedotetun mukaisesti, Mankkaan Eräsudet ei toteuta kasvokkain tapahtuvaa partiotoimintaa enää kevätkauden aikana, joten näemme seuraavan kerran vasta syyskauden alkaessa, toivottavasti silloin pääsemme palaamaan normaalin partiotoiminnan pariin! Viestin lopusta löytyy muutama mukava uutinen liittyen Etäpartiomerkkiin ja ensi syksyyn.

Kivaa alkavaa kesää!

Anna Vuorenmaa
Lippukunnanjohtaja

Muistutus: Etäpartiomerkki tilattavissa 1.6. asti
Jos haluatte tehdä Eräsusien Etäpartiomerkin, muistakaa suorittaa vähintään 8 aktiviteettia ja tilata merkit 1.6. mennessä! Aktiviteetit ja tarkemmat ohjeet löytyvät täältä: https://erasudet.fi/2020/04/20/erasusien-etapartiomerkki/

Viikkokokoukset jatkuvat viikolla 35 (24.-30.8.2020)
Vaikka keväällä ei enää päästä pitämään partiokokouksia, tämän hetkisen tiedon mukaan voimme jatkaa kokouksia syyskauden alkaessa viikolla 35. Tieto tarkentuu vielä elokuussa lähetettävässä jäsenkirjeessä.

Kohtaaminen 5.9.2020
Kohtaaminen on kaikkien pääkaupunkiseutulaisten partiolaisten yhteinen syksyn aloitustapahtuma. Kokoonnumme lauantaina 5.9.2020 Kansalaistorille, josta kuljemme kulkueena kohti Lapinlahden sairaalan puistoaluetta. Lapinlahdessa ohjelmassa on mielekästä tekemistä kaikille ikäkausille.
Ilmoittautuminen Kohtaamiseen aukeaa loppukesästä, tarkemmat tiedot tulevat ennen ilmoittautumista sähköpostitse ja lippukunnan nettisivulle, mutta merkitse tapahtuma nyt jo kalenteriin!

MES lähtee Väiskille kesällä 2021!
Vaikka kesäleiri Väiski siirtyy kesälle 2021, Eräsudet ovat lähdössä myös silloin mukaan! Väiski järjestetään heinä-elokuussa 2021. Tarkempi ajankohta tiedotetaan myöhemmin leirin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Kesän 2021 Väiskille ilmoittaudutaan kevättalvella 2021. Ilmoittautumisesta tiedotetaan loppuvuodesta 2020.
Väiskiä 2020 ei ole laskutettu ilmoittautuneilta ja kaikki leiri-ilmoittautumiset poistetaan kevään aikana, eli jo ilmoittautuneen osallistujan ei siis tarvitse tehdä mitään ilmoittautumisen perumisen suhteen. Lisätietoja: väiski.fi