Viikkokokoukset alkavat viikolla 35 ja alkusyksyn tapahtumat

Pian päästään taas hieman pitemmän tauon jälkeen aloittamaan partio! Syksyn viikkokokoukset alkavat viikolla 35 (24.-30.8.). Kokousajat ovat suurimmalla osalla ryhmistä samat kuin keväällä, voit tarkistaa kokousajat täältä: https://erasudet.fi/lippukunta/ryhmat/

Ennen viikkokokousten alkamista järjestetään syyskauden aloitustapahtuma maanantaina 17.8. klo 18 Mankkaan Makasiinilla. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille lippukuntalaisille ja heidän perheilleen. Varauduttehan säänmukaisin varustein, sillä olemme koko illan ulkona. Halutessasi voit ottaa mukaan puukon puukonteroitusrastia varten ja istuinalustan. Tervetuloa!

Toukokuussa kerroimme, että Mankkaan Eräsudet osallistuu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiseen tapahtumaan Kohtaamiseen 5.9. PäPa valitettavasti joutui perumaan Kohtaamisen, sillä sinne olisi osallistunut yli 3000 henkilöä eikä esimerkiksi turvavälien toteutumista olisi voitu taata.

Ethän tule tapahtumiin tai viikkokokouksiin kipeänä tai edes lieväoireisena. Seuraamme yleisiä koronaohjeistuksia ja reagoimme niihin tarvittaessa. Tapahtumissa ja viikkokokouksissa pidetään huolta käsihygieniasta ja ryhmänjohtajia on ohjeistettu jättämään pois mm. leikit, joissa on paljon kontaktia muiden kanssa.