Mankkaan Eräsusien jäsenkirje 2/2020

Tässä jäsenkirjeessä on lyhyesti kerrottu syksyn tärkeimmistä partiotapahtumista, jotka kannattaa merkitä kalenteriin ja muutama muu partioasia tiedoksi. Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, älkää epäröikö kysyä lisätietoja! Lisäksi palaute lippukunnan tiedotuksesta ja toiminnasta on aina tervetullutta.

Kivaa partiosyksyä 2020!

Lippukunnan hallituksen puolesta
Anna Vuorenmaa
Lippukunnanjohtaja
anna.vuorenmaa@erasudet.fi

Huoltaja, ovatko yhteystietosi ajan tasalla Kuksassa?
Käytämme sähköpostia ensisijaisena tiedotuskanavana huoltajille, joten tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissä Kuksassa: kuksa.partio.fi.
Apua Kuksa-ongelmiin: erasudet.fi/jasenrekisteri ja jäsenrekisterinhoitaja Alex: jasenrekisteri@erasudet.fi.

Etäpartiomerkit on postitettu
Kevään Etäpartiomerkin suoritusmerkit on postitettu heinäkuun alussa merkin suorittaneille ja tilanneille. Jos tilasit merkin, mutta et ole saanut sitä, olethan yhteydessä Annaan: anna.vuorenmaa@erasudet.fi.

Kohtaaminen 5.9. peruttu
Toukokuussa kerroimme, että Mankkaan Eräsudet osallistuu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiseen tapahtumaan Kohtaamiseen 5.9. PäPa valitettavasti joutui perumaan Kohtaamisen, sillä sinne olisi osallistunut yli 3000 henkilöä eikä esimerkiksi turvavälien toteutumista olisi voitu taata.

TULEVAT TAPAHTUMAT

Lisätietoja kaikista tapahtumista seuraa myöhemmin syksyllä kokouksissa, sähköpostitse ja lippukunnan verkkosivuilla. Merkkaa tapahtumat kalenteriin!

Ethän tule tapahtumiin tai viikkokokouksiin kipeänä tai edes lieväoireisena. ​Seuraamme yleisiä koronaohjeistuksia ja reagoimme niihin tarvittaessa. Tapahtumissa ja viikkokokouksissa pidetään huolta käsihygieniasta ja ryhmänjohtajia on ohjeistettu jättämään pois mm. leikit, joissa on paljon kontaktia muiden kanssa

Syyskauden aloitustapahtuma
Järjestämme maanantaina 17.8. klo 18 Mankkaan Makasiinilla syyskauden aloitustapahtuman. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille lippukuntalaisille ja heidän perheilleen. Varauduttehan säänmukaisin varustein, sillä olemme koko illan ulkona. Halutessasi voit ottaa mukaan puukon puukonteroitusrastia varten ja istuinalustan. Tervetuloa!

Kokoukset alkavat 24.–30.8.
Syksyn partiokokoukset alkavat viikolla 35. Ryhmien kokousajat löytyvät osoitteesta erasudet.fi/ryhmat.

Lippukuntaretki 13.-15.11.
Marraskuussa järjestetään lippukuntaretki Lärkansissa, Nuuksiossa. Sudenpennut retkeilevät 14.–15.11. Tapahtumasta kerrotaan tarkempia tietoja myöhemmin – seuraa lippukunnan tiedotuskanavia!

Kokoukset päättyvät 7.–13.12.
Syksyn kokoukset päättyvät viikolla 50. Joidenkin ryhmien aikataulu saattaa olla poikkeuksellinen. Ryhmänjohtajat tiedottavat näistä poikkeuksista niille ryhmille, joita se koskee.

Joulujuhla 14.12.
Lippukunta järjestää perinteisen joulujuhlan maanantaina 14.12. klo 18. Tapahtumasta tulee lisätietoja myöhemmin.

English version here.