Evon vaellus 18.-20.6.2021

Kesäkuussa 2021 järjestetään viikonloppuvaelluksen kaikille Mankkaan Eräsusien tarpoja-ja samoajaikäisille. Vaellukselle saavat osallistua myös ne, jotka siirtyvät syksyllä tarpojaikäkauteen (Ketut ja Alumiiniankat). Suuntaamme Evon retkeilualueelle, joka tarjoaa vaihtelevaa luontoa sekä lukuisia järviä ja lampia. Evolla on hyvät reittivaihtoehdot ja täydennysmahdollisuudet, joten se sopii erinomaisesti myös nuoremmille ja aloitteleville vaeltajille.

Nyt on todella hyvä tilaisuus lähteä elämän ensimmäiselle vaellusreissulle. Evo sopii sekä ensikertalaisille että kokeneemmallekin retkeilijälle. Mukaan lähtee kokeneita vaeltajia lippukunnan johtajistosta, joten ei tarvitse pelätä, vaikka ei vielä osaisikaan kaikkea retkeilystä. Et myöskään tarvitse superhienoja ja kalliita vaellustarvikkeita, vaan aivan tavallisilla retkeilyvälineillä pärjää.

Vaellus maksaa noin 30-50 euroa. Lopullinen hinta varmistuu osallistujamäärän selvittyä. Osallistumismaksusta on mahdollista anoa maksuvapautusta, katso erasudet.fi/talousasiat.

Jatkuvasti muuttuva koronatilanne saattaa vaikuttaa vaellukseen, mutta tiedotamme osallistujia tarvittaessa muutoksista.

Ilmoittaudu mukaan vaellukselle 23.5.2021 mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/41338

Aikataulu

23.5. Ilmoittautuminen reissuun päättyy
9.6. klo 18–20 Yhteinen valmisteluilta (pakkaus ja kaupassakäynti)
18.6. Iltapäivällä lähtö reissuun (tarkempi aika sovitaan osallistujien kanssa)
20.6. Illalla paluu (tarkempi aika sovitaan osallistujien kanssa)

Tiedostot

Kysyttävää?

Lisätietoja antaa Anna (anna.vuorenmaa@erasudet.fi).