Kesäleiri Ebins 2021

See english version here

Lähde mukaan kesän siisteimmälle kesäleirille! Eräsusien oma kesäleiri Ebins järjestetään 22.–25.7.2021. Luvassa on unohtumattomia kokemuksia ja leirimuistoja partiokavereiden kanssa! Leirillä yövytään teltoissa, opitaan leiritaitoja, istutaan iltanuotiolla, puuhataan päivisin ohjelman parissa ja uidaan. Ebins järjestetään Kirkkonummen Långvikissa. Ilmoittautuminen on jo auennut ja jatkuu 30.6. asti.

Leirimaksu

  • Koko leiriaika: 45 €
  • Järjestelytehtävissä toimivat vaeltajat ja aikuiset: 20 €
  • Päiväleiri: 15 €/vuorokausi
  • Alle 7-vuotias perhepartiolainen: koko leiriaika 22,50 € ja päiväleiri 7,5 €/vuorokausi

Leirimaksu sisältää ruuan ja ohjelman lisäksi myös yhteiskuljetuksen torstaina Mankkaalta leirille ja sunnuntaina takaisin (perjantaina tai lauantaina päiväleirimaksuun ei sisälly kuljetusta). Maksu laskutetaan sähköpostitse, ellet ole etukäteen maksanut ennakkoa lippukunnalle. Leirimaksuun on mahdollista anoa vapautusta, katso erasudet.fi/talousasiat.

Leirille ovat tervetulleita osallistumaan myös partiolaisen huoltajat ja perheenjäsenet. Leirielämään voi tulla mukaan koko ajaksi tai esimerkiksi tutustumaan päiväleirimaksulla päiväksi tai pariksi! Aikaisempaa partiokokemusta ei vaadita. Mikäli kesäleirille osallistuminen kiinnostaa, täytäthän lapsesi ilmoittautumisen lisäksi oman ilmoittautumisen itsestäsi “Jos et ole partiolainen” -kohdasta. Lisätietoja leirinjohtaja Ilkalta.

Rakennusleiri
21.7. järjestetään rakennusleiri eli raksa, jolle voivat osallistua samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Raksasta ei peritä erillistä maksua. Ilmoittautumislomakkeella valitaan myös raksalle osallistuminen.

Ilmoittaudu kesäleirille 30.6.2021 mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/42223

Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä leirikirje, jossa on muun muassa pakkauslista ja tarkempia ohjeita leiriin liittyen. Jos herää kysymyksiä, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen ilkka.lappetelainen@erasudet.fi.

Seuraamme viranomaisten koronaohjeistuksia ja reagoimme niihin tarvittaessa. Tarkemmat rajoitustoimet suunnitellaan vallitsevan tilanteen perusteella lähempänä leiriä ja siitä tiedotetaan osallistujille sekä huoltajille. Leirille odotetaan noin 50–100 osallistujaa ja tarvittaessa kaikki toiminta tapahtuu ulkotiloissa. Koronatilanteen heikentyessä osallistujalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa ja saada mahdollisesti maksettu leirimaksu takaisin.

Leirinjohtaja: Ilkka Lappeteläinen, ilkka.lappetelainen@erasudet.fi

See english version here

PS. Samoaja, vaeltaja ja aikuinen! Leirin päätyttyy sunnuntaina päivällä, mutta sen jälkeen on tiedossa vielä johtajaohjelmaa! Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä, pääsetkö jäämään paikalle.