Sudenpentujen ja seikkailijoiden päiväretki la 9.10. klo 10–15

Hei sudarin tai seikkailijan vanhempi,

Syksyn partiokausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja ensimmäinen retki on jo kulman takana. Mankkaan Eräsusien sudenpentujen ja seikkailijoiden yhteinen päiväretki järjestetään lauantaina 9.10. klo 10-15 Puolarmaarin ja Espoon keskuspuiston alueella. Luvassa on monipuolista syksyistä ulkoiluohjelmaa ryhmässä ja muiden ikäkauden lippukuntalaisten kesken.

Retki alkaa Puolarmaarin ulkoilukeskukselta (Puolarmaari 12, 02210 Espoo) klo 10. Yhteislähtö kimppakyytiläisille kololta Mankkaalta klo 9.40 (Puolarmaariin voi tulla myös suoraan). Retken aikana tehdään lämmin ruoka retkikeittimillä sekä tarjotaan pientä evästä (hedelmä, leipä), suosittelemme syömään hyvän aamupalan jaksamisen takaamiseksi. Reippaat retkeilijät voi noutaa Puolarmaarista klo 15.

Varusteluettelo:

  • Säänmukainen vaatetus
  • Ruokailuvälineet (muovilautanen/pakasterasia, lusikka)
  • Juomapullo täynnä vettä/mehua
  • Istuinalusta, jos haluaa
  • Kompassi, jos on
  • Seikkailija-ikäkauden osallistujille puukko

Lippukuntamme omissa päiväretkissä ei ole osallistumismaksua.

Ilmoittaudu nyt, viimeistään 4.10. Kuksassa: https://kuksaan.fi/43458 

Retkeen liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä ikäkausivastaaviimme:

sudarit: Emil (emil.lehmonen@erasudet.fi)

seikkailijat: Anni (anni.lehikoinen@erasudet.fi)

Nähdään retkellä!