Kipinä-kesäleiri 16.-19.6.2022

English version here

Lähde mukaan kesän siisteimmälle kesäleirille! Eräsusien oma Kipinä-kesäleiri sudenpennuille ja seikkailijoille järjestetään 16.–19.6.2022. Luvassa on unohtumattomia kokemuksia ja leirimuistoja partiokavereiden kanssa! Leirillä yövytään teltoissa, opitaan leiritaitoja, istutaan iltanuotiolla, puuhataan päivisin ohjelman parissa ja uidaan. Kipinä järjestetään Kirkkonummen Långvikissa, Töölön Sinisten partiokämpällä. Ilmoittautuminen on jo auennut ja jatkuu 29.5. asti.

Kipinä-kesäleiri on tarkoitettu ensisijaisesti sudenpennuille ja seikkailijoille (noin 7–12-vuotiaat), mutta tarpojat (noin 12–15-vuotiaat) ovat tervetulleita leirille apujohtajiksi! Apujohtajana toimiminen tarkoittaa mm. ohjelman järjestelyissä, muonituksessa, leirialueen rakentamisessa ja muissa järjestelytehtävissä  sekä leiriarjessa auttamista. Leirin ohjelma on ensisijaisesti tehty sudenpentu- ja seikkailija-ikäisille, mutta omaa ohjelmaa tarpojille on luvassa iltaisin. Samoajat ja sitä vanhemmat (yli 15-vuotiaat) johtajat toimivat leirillä järjestelytehtävissä.

Leirimaksu

  • Koko leiriaika (sudenpennut, seikkailijat, tarpojat): 50 €
  • Järjestelytehtävissä toimivat samoajat, vaeltajat ja aikuiset: 0 €
  • Päiväleiri: 15 €/vuorokausi
  • Alle 7-vuotias perhepartiolainen: koko leiriaika 25 € ja päiväleiri 7,5 €/vuorokausi

Leirimaksu sisältää ruuan ja ohjelman lisäksi myös yhteiskuljetuksen torstaina Mankkaalta leirille ja sunnuntaina takaisin (perjantaina tai lauantaina päiväleirimaksuun ei sisälly kuljetusta). Maksu laskutetaan sähköpostitse. Leirimaksuun on mahdollista anoa vapautusta, katso erasudet.fi/talousasiat.

Leirille ovat tervetulleita osallistumaan myös partiolaisen huoltajat ja perheenjäsenet. Leirielämään voi tulla mukaan koko ajaksi tai esimerkiksi tutustumaan päiväleirimaksulla päiväksi tai pariksi! Aikaisempaa partiokokemusta ei vaadita. Täytäthän oman ilmoittautumisen ei-partiolaiselle (huoltaja, sisarus, kaveri tai muu) “Jos et ole partiolainen” -kohdasta. Alle 7-vuotias voi osallistua leirille vain yhdessä huoltajan kanssa. Lisätietoja leirinjohtaja Ilkalta.

Ilmoittaudu kesäleirille 29.5.2022 mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/47233

Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä leirikirje, jossa on muun muassa pakkauslista ja tarkempia ohjeita leiriin liittyen. Jos herää kysymyksiä, olethan yhteydessä sähköpostitse heidi.aarnio@erasudet.fi tai emil.lehmonen@erasudet.fi.

Yhteiskuljetus Mankkaalta lähtee torstaina 16.6. klo 9 kololta. Paluukyyti lähtee leiriltä sunnuntaina 19.6. klo 13. Tarkemmat tiedot yhteiskuljetuksista tulee leirikirjeessä ilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoittautumisen peruutusehdot

Ilmoittautumisen peruutus tehdään aina sähköpostitse (erasudet@erasudet.fi). Osallistumismaksua ei laskuteta, jos peruutus tehdään 29.5.2022 mennessä. Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos osallistuminen on peruttu tätä myöhemmin tai jos sitä ei ole peruttu lainkaan. Järjestelytehtävissä toimivien samoajien, vaeltajien ja aikuisten kohdalla laskutetaan 20 € maksu, mikäli ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan.

Tilaisuuksissamme huolehditaan vastuullisesti hygienia- ja turvallisuusseikoista koronavirukseen liittyen. Mikäli sairastut, olet karanteenissa tai tunnet lieviäkin oireita koronaan liittyen, peru osallistumisesi välittömästi! Osallistumisen peruminen on näissä tilanteissa maksutonta. Tee peruutus sähköpostitse (erasudet@erasudet.fi). Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan ennen tapahtuman alkua.

Seuraamme viranomaisten koronaohjeistuksia ja reagoimme niihin tarvittaessa. Tarkemmat rajoitustoimet suunnitellaan vallitsevan tilanteen perusteella lähempänä leiriä ja siitä tiedotetaan osallistujille sekä huoltajille. Leirille odotetaan noin 30–60 osallistujaa ja tarvittaessa kaikki toiminta tapahtuu ulkotiloissa. Koronatilanteen heikentyessä osallistujalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa ja saada mahdollisesti maksettu leirimaksu takaisin.

Leirinjohtajat:
Heidi Aarnio, 045 112 7664, heidi.aarnio@erasudet.fi
Emil Lehmonen, 040 732 0234, emil.lehmonen@erasudet.fi